Obavijesti

Promo sadržaj

No make up party opet u gradu

No make up party opet u gradu
9

Otkrijte svoj glamurozni beauty look idealan za Silvestrovo

Naše zvijezde na No make up partyju – Christmas Edition u organizaciji Bella Eventa, u zagrebačkom hotelu Academia, šminkat će vrhunski tim vizažista, koji će otkriti beauty trikove uz koje ćete izgledati poput dive.

Kako postići glamurozan look za novogodišnju noć, kako napraviti smokey eyes u smeđoj, maslinastoj ili ljubičastoj boji, te uz koje make up trikove će vaša koža izgledati svježe i blistavo, doznat ćemo na jedinstvenom eventu u gradu – No Make Up partyju u organizaciji marketinške agencije Bella Event. Vrhunski tim dm-ovih vizažista ponovno će biti zvijezde trećeg No Make Up partyja, koji će se održati krajem prosinca u zagrebačkom hotelu Academia. Za sve one koje žele doznati trikove i savjete za njegovanu i blistavu kožu te kako prekriti sitne nepravilnosti na licu, idelano mjesto za skincare novitete upravo je NIVEA beauty corner. Tom će prilikom NIVEA beauty savjetnica predstaviti inovativnu formulu NIVEA Cellular 3 u 1 korektor, koji ugodno hidratizira kožu, prekriva bore i sitne nepravilnosti na licu, a koži daje prirodan i mladenački izgled.

Ovaj jedinstveni event ponovno će okupiti poznate žene iz javnog života, koje na party dolaze nenašminkane. Partner event je dm koji će i ovom prilikom osigurati vrhunski tim svojih vizažista, koji će okupljenim gošćama predstaviti glamurozan look koji će dominirati na novogodišnjim proslavama.

Voditeljica No Make Up partyja je Vlatka Pokos, a gošće eventa imaju mogućnost prepustiti se u vješte ruke naših vizažista te se savršeno našminkati, kako bi svojim novim lookom zabljesnule u večernjem izlasku. No Make Up party očekuje vas u zagrebačkom hotelu Academia, a medijski pokrovitelji su 24sata i miss7.

Ovaj party svakoj ženi na eventu pruža jedinstven pristup, a zahvaljujući dm-ovim beauty cornerima naše će gošće dobiti korisne i praktične savjete o tome kako postići savršen i glamurozan izgled, a da vam koža pritom izgleda njegovano i sjajno.

Večer opuštanja na No Make Up partyju razmazit će svaku ženu jer ih, uz glamurozan make up, opuštajuću glazbu, vrhunski finger food očekuju i maštoviti, slasni biljni burgeri Planet of Plants koji su napravljeni od proteina graška i ne sadrže gluten ni soju.

9
| Foto: Bella Event

Nova hrvatska banka na eventu će predstaviti sve prednosti svoje Mastercard kreditne kartice, koja nudi još jednostavnije upravljanje financijama, pruža sve funkcionalnosti, od kupovine na rate u zemlji i inozemstvu do podizanja gotovine na bankomatima i to do 12 rata. Mastercard kreditnu karticu Nove hrvatske banke možete dobiti vrlo jednostavno - bez upisnine i članarine, bez potrebe otvaranja tekućeg računa, a odnedavno i uz on-line bankarstvo. Novo on-line bankarstvo  Nove hrvatske banke dostupno je uz svaku kreditnu karticu, bez obzira imate li tekući račun u toj banci.

I ovog puta agencija Bella Event sa svojim partnerima, gošćama ovog jedinstvenog eventa osigurava najbogatije goodie bagove u gradu, koje će ovog puta sadržavati vrijedne darove Nove hrvatske banke, dekorativnu kozmetiku Milani, NIVEA proizvode, iznenađenja su pripremili i Franck te brand Planet of Plants, kao i ostali partneri eventa. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve