Obavijesti

Promo sadržaj

Noć knjige u organizaciji Hoću knjigu puca od zanimljivih događanja

Noć knjige u organizaciji Hoću knjigu puca od zanimljivih događanja
6

Knjigoljupci obično imaju puno razloga za veselje, primjerice, kada se objavi neka nova i zanimljiva knjiga, a što se u pravilu događa gotovo svaki dan

Postoje određeni dani koji se u životu jednog knjigoljupca tretiraju kao svojevrsni blagdani. Prvi takav svakako je Interliber u studenom, ali da bi preživjeli sve do studenog bitno je imati i nešto što ih podigne i za vrijeme proljetne depresije. A to je svakako – Noć knjige. I još kada Noći knjige s brojim događanjima pridodaš akciju Knjiga svima i svuda, s brojnim sajamskim popustima, veselju jednog knjigoljupca nema kraja.

Hoću knjigu tradicionalno se priključio ovom knjiškom slavlju sa svojim programom, koji uključuje promocije, kvizove, lov na blago, ali i jednu dobrotvornu akciju. Što vas sve čeka ove godine pročitajte u nastavku.

HOĆU KNJIGU MEGASTORE

21.4.

18:00 – 19:30

Promocija knjige Žene koje previše osjećaju uz Katarzynu Kucewicz

Iz sada već poznate tvornice hitova poput Okruženi idiotima i Kako manje misliti izdavačke kuće Poetika, početkom ožujka stigla je nova knjiga obećavajućeg naslova: 'Žene koje previše osjećaju'.

Svaka se žena barem jednom u životu borila s teretom vlastitih osjećaja, kritikama i mišljenjima drugih ili pak osjećajem potpunog neuklapanja u današnjem svijetu. Za svaku od tih žena, psihologinja i psihoterapeutkinja Katarzyna Kucewicz, koja godinama radi s visokoosjetljivim osobama, u svojoj je knjizi napisala savjete kako se pobrinuti za sebe i što učiniti da biste u estrovertnom svijetu prepunom svakojakih podražaja pronašle svoj put. Kucewicz će 21. travnja gostovati u Hoću knjigu Megastoreu u sklopu Noći knjige.

20:30 – 22:00

Knjiški kviz s Deanom Kotigom

Vrijeme je za najnovije izdanje Hoću kviza! Ovoga puta testiramo vaše opće literaturno znanje, a majstor od pitanja (a i vođenja) je najpoznatiji influencer i opasan lovac Dean Kotiga.

Kotizacija za sudjelovanje u kvizu iznosi 3 EUR po osobi, plaća se na blagajni, a donosi vam jedno piće i grickalice, kao i mogućnost za osvajanje bogatih nagrada + sudjelovanje u tomboli.

U timu može biti 3-5 osoba, a sve prijavljene timove molimo da se u slučaju otkazivanja što prije jave kako bismo primili nove timove. Broj timova je ograničen, stoga se što prije prijavite na: https://forms.gle/dFLMrHU8om82E87v5!

22.4.

11:00 – 13:00

Knjiški piknik uz Pet prijatelja

Jedan od najpoznatijih dječjih serijala prije koju godinu dobio je novo ruho u izdanju izdavačke kuće Plava krava. Prošli su dani kada je trebalo svakodnevno pratiti Njuškalo i antikvarijate u potrazi za dijelovima koji nedostaju, jer sada cijeli serijal u novom prijevodu i s novim naslovnicama možete nabaviti u osuvremenjenoj verziji. U čast ovog grandioznog poduhvata Hoću knjigu organizira pravi knjiški piknik, sa sokom od đumbira, ukusnim sendvičima i keksima, pravim border colliejem imena

Kasia koja će nam sa svojom prijateljicom Karlom pokazati najzanimljivije trikove u maniri Timmyja, POSCA radionicom te predavanjem Saveza izviđača o boravku u prirodi. Ponesite svoju dekicu i pridružite nam se!

OSTALE HK KNJIŽARE

(Arena centar, City Center one East, City Center one West, Supernova Buzin, Supernova Garden Mall, Supernova Zadar, TC Joker i Varaždin)

21.4.

18:00 – 20:30

Lov na blago

Mislite da dobro poznajete domaću literaturu i autore? Dođite nam to pokazati u zabavnom lovu uz koji možete osvojiti bogate nagrade. Sve što je potrebno jest na blagajni zatražiti letak sa tragovima te biti prvi koji će uspješno pronaći sve knjige i riješiti zagonetku. Najbrži tragač bit će nagrađen najnovijim Hoću knjigu Book boxom, dok će 19 ostalih tragača kao utješnu nagradu dobiti knjigu iznenađenja na poklon. Sretno u lovu!

Kruna ovogodišnjeg programa Knjiga je mrak u organizaciji Hoću knjigu svakako je i prekrasna dobrotvorna akcija u suradnji s udrugom Smiješak za sve i dizajnericom Klasjom Habjan, stoga nas pozorno pratite kako biste na vrijeme sudjelovali u dobrotvornoj akciji i nabavili svoju limited edition knjišku majicu. Dotad – uživajte u programu i sajamskim popustima!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.