Obavijesti

Promo sadržaj

Potpuna zaštita od mikroba na 30 dana

Potpuna zaštita od mikroba na 30 dana
3

ZOONO su dezinfekcijska sredstva nove generacije koja koriste nanotehnologiju u uništavanju mikroba, a istovremeno su nježna prema koži i okolišu

Epidemija nas je primorala promijeniti navike i poslovanje. Glavne teme naših misli i razgovora postale su maske, čistoća , dezinfekcija ruku i površina te smo svi konstantno u potrazi za kvalitetnim, lako dostupnim proizvodima kojima je zajednički nazivnik maksimalna učinkovitost i jednostavnost. Sada i u Hrvatskoj postoji odgovor na visoke zahtjeve potrošača i, zahvaljujući suvremenoj tehnologiji, sigurna, učinkovita i ekološki prihvatljiva zaštita od mikroba.

ZOONO su dezinfekcijska sredstva nove generacije koja koriste nanotehnologiju u uništavanju mikroba, a istovremeno su nježna prema koži i okolišu. Nakon nanošenja na površinu i sušenja, ZOONO se na površinu veže i tvori štit/nano-film sastavljen od mikroskopskih igala. Mikrobi se u kontaktu s tim iglama razbijaju kao mjehurići. Takva zaštita traje na koži do 24 sata i na površinama do 30 dana.

Drugim riječima, ZOONO je potrebno nanositi samo jednom dnevno na ruke, odnosno jednom mjesečno na površine kako bi osigurali sigurno okruženje. Za razliku od klasičnih, alkoholnih dezinficijensa koji imaju učinak na koži svega par minuta, a na predmetima do 4h, ovaj ''must-have'' proizvod novog doba uz garanciju sigurnosti, daje nam i luksuz neopterećenosti učestalom dezinfekcijom, na čemu možemo zahvaliti posebno razvijenoj, vodootpornoj formuli, suvremenoj tehnologiji i radu brojnih znanstvenika.

ZOONO je lider u inovativnoj dezinfekciji na globalnom tržištu, ali i u našoj svakodnevici jer se u mjesta s najvećim brojem bakterija ubrajaju mobiteli i tipkovnice, kvake, daljinski upravljači, prekidači za svjetlo, slavine, bankomati, javni prijevoz, benzinske postaje, javni toaleti, tipke u dizalima, rukohvati, … zapravo većina onoga s čime se svakodnevno susrećemo, u poslovno i privatno vrijeme. No, ZOONO uništava više od 99,99% mikroba te nam omogućuje bezbrižnost u obavljanju svakodnevnih zadataka jer nas i kod ponovnog kontakta s patogenom – štiti (nema rekontaminacije). Priznat je od strane struke, a djelotvornost mu je dokazana ispitivanjima u više od 100 laboratorija diljem svijeta i potvrđena kod milijuna zadovoljnih korisnika.

Tehnologija u ZOONO proizvodima je jedinstvena i pod patentnom je zaštitom. ZOONO je jedinstven i zbog svoje jednostavne uporabe i malog pakiranja koje stane u svaki pretinac, kad je riječ o „ZOONO to go“ proizvodu. Svi ZOONO proizvodi su spoj najnaprednijih funkcionalnih sastojaka te niti u jednom nema alkohola ili štetnih kemikalija, što ih čini ekološki prihvatljivim i prikladnim za uporabu i na dječjoj koži te u njihovom okruženju, kao i u blizini kućnih ljubimaca. Proizvodi su nježni, nemaju boje niti mirisa čime se prilagođavaju potrebama i željama kupaca. Dolaze spremni za upotrebu, nije ih potrebno razrjeđivati. Mogu se koristiti u svrhu zaštite doma, ali i uslužnih te industrijskih objekata, a možete ih kupiti samo u ljekarnama, on-line ljekarnama ili putem kontakta na web stranici proizvođača www.zoono.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini