Obavijesti

Promo sadržaj

Nova godina u Karlovcu: Begini i Učiteljice spremaju doček za pamćenje uz najveće hitove

Nova godina u Karlovcu: Begini i Učiteljice spremaju doček za pamćenje uz najveće hitove
6

Doček 2024. godine na karlovačkoj promenadi

Oko svečano uređenog Glazbenog paviljona koji je već dva tjedna pozornica brojnim glazbenim nastupima, sprema se prava fešta za novogodišnji doček! Begini s novom pjevačicom i regionalni hit trio Učiteljice, zabavljat će Karlovčane i sve goste svojim glazbenim uspješnicama, kao i brojnim obradama pop-rock hitova domaće glazbene scene.

Ako još uvijek razmišljate kamo za doček Nove godine, predivno uređena karlovačka promenada i novogodišnji program na Glazbenom paviljonu zovu na ples i radostan ulazak u 2024. godinu. Red ukusne hrane i pića pa red glazbe koja diže raspoloženje recept su za odličan provod i dobro zabavu. Silvestarski program počinje u 21 sat nastupom Begina, benda koji je godinama bio poznat po tamburaškoj glazbi, a onda napravio mali zaokret u svom izričaju i jednako uspješno nastavio ploviti glazbenim vodama. Od ovog ljeta bendu se pridružio ženski vokal, pjevačica Ljiljana Galić Granić koja je u bend donijela novu energiju, a najpoznatije pjesme poput „Za sve moje bivše“, „Napala me s leđa“ i „Obriši suze“ dobile su novu, svježu interpretaciju.Od 23 sata mikrofone će preuzeti jedan od najpoznatijih ženskih bendova u Hrvatskoj i Sloveniji, trio Učiteljice koji je glazbeni prostor zadnjih godina punio i suradnjama s najvećim imenima regionalne glazbene scene, poput Severine i Nede Ukraden. Učiteljice će pjevati svoje prepoznatljive autorske pjesme kao što su „Generale“, „Noći u Brazilu“ i „Dunav“, a tijekom večeri izvest će i brojne obrade najvećih hitova domaće glazbe. Kako kaže njihova pjesma „Nema natrag“, ova godina završava, a Novu je najbolje dočekati u susretima s prijateljima na otvorenom, uz glazbu, pjesmu, ples i novogodišnji vatromet koji će u ponoć obasjati nebo iznad Karlovca.

Novogodišnji vikend u Karlovcu

Zagrijavanje za Silvestarsko slavlje u Karlovcu počinje već sutra, uz koncert Puhačkog orkestra grada Karlovca u 20 sati u Zorin domu, a onda slijedi i Elvis Stanić French Touch Trio koji energičnu i očaravajuću glazbu kombinira u jedinstvenom zvuku harmonike, gitare i kontrabasa. Svirajući, ovaj trio publiku vodi na šetnju pariškim ulicama, na tango u Buenos Airesu, propitkujući južnoameričku senzualnost i neobuzdanu, francusku radost življenja. Za mlađe posjetitelje u grijanoj kupoli na promenadi održava se Escape room Božićna zagonetka: Spašavanje Božića, udruge Carpe Diem.

Subotnji program posebno je šarolik, a počinje već u 11 sati u Gradskom kazalištu Zorin dom predstavom „Potraga za frankopanskim blagom“. Poslijepodne možete provesti u šetnjama „Svjetlost u Tesli“ koje započinju u 16 i 17 sati kroz Nikola Tesla Experince Center Karlovac ili u Escape room-u od 16:00 do 20 sati u kupoli na promenadi. Na Glazbenom paviljonu u 19 sati održat će se show program The Christmas Edtion plesne skupine Stage Control, a potom će okupljene zabavljati Strings bend. U Gradskom kazalištu Zorin dom u 20 sati koncert je Pjevačkog društva Zora. Točan raspored i više detalja provjerite na službenim stranicama adventukarlovcu.hrhttps://adventukarlovcu.hr/.

Organizator manifestacije Advent u Karlovcu je Grad Karlovac. Izvršni rganizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i gradska tvrtka Mladost d.o.o. Sponzori su Karlovačko pivo i Karlovačka banka, a Manifestaciju je kroz Program unapređenja turizma podržala i Karlovačka županija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.