Obavijesti

Promo sadržaj

Nova potvrda za najbolju mrežu u Hrvatskoj

Nova potvrda za najbolju mrežu u Hrvatskoj
2

Mobilna mreža Hrvatskog Telekoma ponovno je potvrđeno najbolja. Međunarodni industrijski standardi Ookla i umlaut učinili su to ranije, a danas i hrvatski regulator HAKOM u suradnji s neovisnim partnerom

Uz najbolju mobilnu mrežu u Hrvatskom Telekomu ozbiljno su posvećeni proširenju najbrže i najveće optičke mreže kojom je već danas pokriveno 1,3 milijuna ljudi, a do kraja godine pristup najbržem internetu očekuje još 300 tisuća ljudi.

Hrvatski Telekom usmjeren je na izgradnju mreža i dovođenje gigabitnih brzina ne samo u velikim gradovima, već i u ruralnim i sub-urbanim sredinama te kontinuirano radimo na unaprjeđivanju usluga u svim segmentima kako bi svim korisnicima diljem Hrvatske osigurali povezivost, uz vrhunsku kvalitetu usluga. Usporedbe radi 200 Mbps brzina mreže dovoljna za peteročlanu obitelj s osam istodobno spojenih uređaja i konzumacijom svih multimedijalnih sadržaja: videa, streaminga, gaminga…, a naša optika ovu brzinu višestruko nadmašuje.

Brzi optički internet i korisna digitalna rješenja povezuju ljude, omogućavaju tvrtkama razvoj poslovanja, stvaraju preduvjete za inovacije te veći životni standard. Uvođenjem optičke infrastrukture unaprjeđuje se korištenje digitalnih usluga kao što su e-Građani, e-škole, e-zdravlje, a velike brzine i dostupnost interneta doprinose daljnjem razvoju poduzetništva i gospodarske djelatnosti te omogućavanju korištenja najmodernijih tehnologija današnjice.

Zahvaljujući kontinuiranim velikim ulaganjima Hrvatski Telekom je tijekom 2022. godine bitno povećao svoju optičku mrežu te ponovno osvojio nagrade za najbolju mobilnu i fiksnu širokopojasnu mrežu, kao i za najbržu 5G mrežu, uz najveće zadovoljstvo korisnika, a do kraja ove godine optiku ćemo učiniti dostupnom za još 300 tisuća ljudi u Hrvatskoj.

Uz samostalne investicije, Hrvatski Telekom, kroz projekte potpomognute sredstvima iz EU fondova, gradi optičku infrastrukturu u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja. Kroz 13 takvih projekata HT će do kraja 2023. godine izgraditi mreže koje omogućuju optičke brzine na područjima u kojima ona dosad nije bila dostupna.

Ulaganja u infrastrukturu koju gradimo ključna su za novi ciklus gospodarskog rasta i šireg društvenog razvoja, a digitalizacija svih dijelova Hrvatske temeljni dio društvene svrhe Hrvatskog Telekoma.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.