Obavijesti

Promo sadržaj

Nova Reebok kolekcija koja pomaže u ostvarenju željenih rezultata

Nova Reebok kolekcija koja pomaže u ostvarenju željenih rezultata
5

Reebok kao jedan od vodećih svjetskih dizajnera, prodavača i distributera obuće, odjeće i opreme za fitness i lifestyle izbacio je novu kolekciju proizvoda koji pospješuju kretnje i pomažu ti kako bi ispunio svoj puni potencijal

Bilo da se radi o funkcionalnom treningu, trčanju, borilačkom treningu ili hodanju, Reebok Core kolekcija svakako će ti pomoći da postigneš željene rezultate u kvalitetnoj odjeći, obući i opremi.

Istakni se u teretani šarenim trening outfitom

Ljubitelj si boja i voliš ih nositi i u teretani? Ovaj outfit sigurno će ispuniti sva tvoja očekivanja, jer osim što odiše vibrantnim bojama, pruža ti nevjerojatnu podršku pri svakom treningu.

Reebok Graphic Series Stacked Tee muška majica za trening postati će sastavni dio tvoje opreme za teretanu. Ova majica je uskog kroja i prati liniju tvog tijela, a napravljena je od mekanog materijala koji će goditi tvojoj koži. Rebrasto pojačanje na kragni produžava vijek trajanja ove majice i drži je na mjestu dok si u pokretu. Veliki Reebok logo na prsima će svima staviti do znanja da je sport sastavni dio tvog života.

Reebok TS Epic Lightweight AOP muške kratke hlače za trening dati će ti samopouzdanje i energiju da izdržiš tijekom najtežih treninga u teretani. Znojenjem ti tvoje tijelo govori da vježbaš kako treba. Ipak, nije zabavno napustiti teretanu izgledajući kao da si pao u jezero. Ove muške kratke hlače izrađene su od lagane tkanine s tehnologijom Speedwick koja će ti pomoći da ostaneš suh tijekom treninga. Pojas je od dvostruko elastične konstrukcije koja osigurava sigurno nošenje i neće ti stati na put prilikom vježbanja. Lagani materijal od kojeg su napravljene osigurava veliku udobnost i dozvoljava ti da se kompletno fokusiraš na svoj trening.

Ideš u teretanu da bi ojačao, ali vrhunska kondicija zahtijeva i fleksibilnost. Ove Reebok Flexagon Force 3.0 muške tenisice za trening dizajnirane su za slobodu kretanja u teretani. FuelFoam pjena pruža udobnost i responzivnost. Fleksibilni žljebovi na potplatu pomažu ti da pronađete cijeli raspon pokreta pri liftovima. Gornji dio, napravljen je od mrežastog materijala i dozvoljava pun protok zraka tako da ti se stopalo neće znojiti priliko vježbe. Beskompromisna udobnost i izdržljivost dolazi prvenstveno zahvaljujući pjenastom srednjem potplatu i uloška koji je napravljen o specijalne pjene i dodaje amortizaciju pri svakom koraku.

Crna kombinacija za borbu protiv znoja

Reebok Workout Ready Sleeveless Tech Tee muška majica za trening će vam dozvoliti da pojačate intenzitet svog treninga. Speedwick materijal pomaže ti da ostaneš suh tijekom cijelog treninga dok mrežasti panel na leđima dodaje na optimalnom protoku zraka i hladi te kada se pregriješ tijekom vježbi. Standardni kroj doprinosi komociji i neće ti smetati tijekom bilo koje vježbe.

Reebok Workout Ready AOP Short muške kratke hlače za trening će vam pomoći da iz sebe izvučete sav svoj potencijal. Također izrađene od Speedwick materijala koji upija znoj s tvoje kože da se u potpunosti možeš usredotočiti na dizanje utega. Sužene nogavice daju im moderan izgled, a zarez na rubu daje ti malo dodatnog prostora za kretanje.

Ovaj shorts je napravljen od Speedwick materijala koji upija znoj s vaše kože, tako da ćete ostati suhi tijekom treninga.

Reebok FLASHFILM TRAIN 2.0 muške tenisice za trening su za sve one kojima je odlazak u teretanu dio dnevne rutine. Dizajnirane su za brze treninge i zbog toga su vrlo lagane, prozračne i udobne, dok gornji dio napravljen od mrežastog materijala pojačava prozračnost i omogućava slobodan protok zraka. FLASHFILM srednji potplat izrađen od dinamične memorijske pjene nudi ti dodatnu podršku i čini sami dizajn tenisice vrlo privlačnim.

Reebok je već desetljećima jedan od lidera u svijetu sporta, a svakom novom kolekcijom donosi novitete koji pomažu vježbačima diljem svijeta. Nova Reebok Core kolekcija definitivno nudi nevjerojatne prednosti, a potražiti ju možeš u Sport Vision trgovinama ili na web shopu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu