Obavijesti

Promo sadržaj

Nova suradnja Podravke i modnog dvojca Elfs

Nova suradnja Podravke i modnog dvojca Elfs
4

Rukometašice Podravka Vegete u novim Elfs trenirkama na otvaranju elitnog rukometnog natjecanja

Rukometašice Podravka Vegete, najtrofejnijeg hrvatskog ženskog kluba,  započinju novu sezonu Lige prvakinja Europe, elitnog rukometnog natjecanja u koje su ove godine ušle izravno, odlukom Upravnog odbora Europske rukometne federacije. Uz igračka pojačanja, rukometašice Podravke u nova rukometna uzbuđenja ulaze i modno „osvježene“, i to novim trendovskim trenirkama koje su u bojama Vegete za njih kreirali popularni ELFS-i. 

Ovime se nastavlja uspješna suradnja Podravke i modnog dvojca ELFS koja u kontinuitetu donosi nepredvidljive modne kombinacije. Nakon kolekcije inspirirane Podravkinim ikonama - prepoznatljivim i dugovječnim Podravkinim simbolima pijetla i kravice te majica u povodu velikog jubileja Vegete, ELFS-i su kreirali novu priču koja ovaj put povezuje sport i modu.

Veseli nas nova suradnja s ELFS-ima koja će dodatno „začiniti“ nadolazeća natjecanja i nastupe naših rukometašica. Ovo je svakako jedan od kreativnih načina promocije ne samo našeg najvećeg brenda Vegete, već i hrvatske mode, ali i hrvatskog sporta izvan granica Lijepe Naše“, izjavila je Marinka Akrap, direktorica Korporativnog marketinga i komunikacija Podravke.

I rukometašice Podravka Vegete oduševljene su svojom novom modno- sportskom opremom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Žene koje se bave sportom svi su navikli gledati u trenirkama. I sama sam često u njoj i izvan svoje dnevne sportske rutine. Ipak, nisam znala da se u trenirci mogu osjećati ovako glamurozno, a upravo tako se osjećam u ovoj koju su nam osmislili hrvatski dizajneri“, istaknula je rukometašica Lamprini Tsakalou, prelijepa Grkinja koja se RK Podravka Vegeta pridružila ovog proljeća. 

Trenirke, osim za sportske aktivnosti, sve češće su izbor u svakodnevnim, ali i u situacijama koje zahtijevaju elegantniji stil. Tako su, uz rukometašice Podravka Vegete, nove trenirke iz kolekcije ELFS-a s veseljem odabrale i Katarina Mamić, aktualna Miss Hrvatske te Olja Vori, modna ikona i supruga proslavljenog rukometaša Igora Vorija. 

Katarina Mamić ovih je dana uspješno završila i diplomirala novinarstvo na Sveučilištu Sjever u Koprivnici gdje je rado pratila utakmice RK Podravka, a ne krije ni svoju „vezu“ s Podravkinim proizvodima, koji su je, kako kaže „vjerno pratili kroz studentske dane.“

U obitelji Vori, kako ističe Olja, trajna je ljubav prema rukometu i Podravkinim proizvodima. „Zbog rukometa mnogo smo godina živjeli izvan Hrvatske, ali nigdje nismo išli bez naših omiljenih proizvoda, Vegete, Lino Lade i Čokolina. Drago mi je što sam dobila priliku uključiti se u ovu lijepu modno-sportsku priču jer volim i modu i rukomet. Veselim se što na ovaj način mogu podržati rukometašice Podravke i poželjeti im puno uspjeha u Ligi prvakinja“, izjavila je Olja Vori. 

Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić iz modnog dvojca ELFS u najnovijoj kolekciji fw19 donose nekoliko jedinstvenih trendovskih trenirki za svaku priliku. 

Klasične forme trenirki dobile su trendi i ženstvena obilježja poput  karakterističnih boja, amblema i materijala. Ako to još kombinirate s omiljenim sportom, ne možete pogriješiti“, ističe Ivan Tandarić. 

U trenirkama iz nove kolekcije obogaćenim dizajnerskim amblemima u trendovskim bojama, ali i onim posebno izrađenim za Rukometni klub Podravka Vegeta u nebesko plavoj boji s logotipovima kluba, moderna žena izgledat će istodobno ženstveno i mladenački“, dodao je Aleksandar Šekuljica te najavio predstavljanje nove kolekcije na modnom spektaklu koji će se održati 10. listopada 2019. u Hrvatskom novinarskom društvu u Zagrebu.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Geotermalna energija može postati hrvatska dobitna karta
PROMO

Geotermalna energija može postati hrvatska dobitna karta

Stižu pohvale iz Europske unije: Kada je u pitanju geotermalna energija, Hrvatska je primjer dobre prakse.
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince