Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 4

Novac mu nije udario u glavu - osvojio milijune i vratio se na posao u restoran brze hrane

Novac mu nije udario u glavu - osvojio milijune i vratio se na posao u restoran brze hrane

Novac nam je svima alat pomoću kojeg ostvarujemo svoje ciljeve, a mnogi koji su ga osvojili nisu ga profućkali nego pametno uložili i nastavili život koji su živjeti do velikog dobitka u igrama na sreću

VIDEO

Maštate o velikom dobitku koji bi riješio sve vaše životne probleme? Hm, pa tko o tome ne razmišlja?  Zamislite da se ujutro probudite i imate novac za otplatu kredita za stan, za kuću na moru, možete se riješiti starog automobila koji se kvari, staviti ušteđevinu za djecu... Ništa nije nemoguće, pa ni to.

Jedan takav sretnik bio je Brad Duke, menadžer iz Idaha u SAD-u, koji je u igrama na sreću 1995. godine osvojio nevjerojatnih 85 milijuna dolara. Nije poludio od toliko novca niti je dan-noć tulumario, nije kupio vile ni luksuzne automobile. Prvo je odveo svojih 17 prijatelja na dulji odmor na Tahiti, otplatio je stambeni kredit i studentski kredit.

Kupio je rabljeni auto, radi svoj posao, a o ostatku novca pobrinuli su se financijski stručnjaci. Brad danas na računu ima dvostruko više od onoga što je uložio. I tako je financijski osigurao generacije svoje obitelji. Pametno je razmišljao i Luke Pittard iz Velike Britanije, koji je 2008. godine osvojio 1,3 milijuna funti u igrama na sreću. Iako su svi mislili da ovaj otac troje djece više neće kročiti nogom u McDonald's, u kojem je dotad radio - to se nije dogodilo. Prestao je raditi neko vrijeme, ali ga nije usrećio višak vremena i novca. Shvatio je da mu nedostaju posao i radni kolege pa je zamolio svojeg šefa u McDonald'su da ga vrati na staro radno mjesto. Nastavio je rano se buditi i zarađivati šest funti na sat.

- Iskreno, ne odgovara mi da ljenčarim po cijeli dan. Mlad sam i vrijedan, a rad nikome nije naštetio. Po cijele sam dane ležao na kauču i gledao TV. Pa koju normalnu osobu takav način života može usrećiti? Kad mi je napokon bilo svega dosta, nazvao sam šefa i zamolio ga da me vrati na staro mjesto - kazao je Luke, koji je dio novca potrošio na vlastito vjenčanje i putovanje na Kanarske otoke te za kupnju kuće.  

Euphoric,Happy,Businessman,Scream,Read,Good,Online,News,Celebrating,Business

Sretni je igrač na Admiral online casinu zaigrao slot igru Bigger Bass Bonanza, u kojoj glavni lik, Ribar, baca udicu i mrežu u potrazi za ribama koje nose dobitke. Igrač se upustio u pustolovinu, zabacio mrežu i mamac vrijedan 420 kn (55,74 €), ulovio je zlatnu ribicu, koja je uvećala njegov ulog 4000 puta i donijela mu megadobitak od 1,680.000 kn (222.974,31 €).

Bigger Bass Bonanza jedna je od omiljenih online igara, a  igrače vodi na ribolovnu ekspediciju koja je uzbudljiva jednako koliko i unosna. Zahvaljujući svijetu online kasina, san o velikom dobitku danas je dostupan svima, a ova priča dokazuje da snovi ipak postaju stvarnost i da nisu samo ribička priča. No tu nije kraj dobrim pričama.

Side,View,Portrait,Of,An,Excited,Winner,Winning,Online,Consulting

Sretna igračica na Admiral online casinu u srpnju ove godine uložila je 20 kn u igri Book of Ra Cash Connection i pogodila Jackpot vrijedan 214.522,13 kn. Jackpotovi su se samo počeli redati, pa je tako pet dana nakon toga u Grand Casinu Admiral pogođen Grand Jackpot u igri Ultra Hot Delux vrijedan 211.351,70 kn. Samo nekoliko dana potom vrijedna igračica osvojila je vrtoglavih 866.250 kuna u igri Big Bass Bonanza.


A tri dana poslije toga jedna je dama na online kladionici oborila rekord Admiral Bet te osvojila jedan od najvećih dobitaka u sportskom klađenju u Hrvatskoj. Spretna dama odigrala je 6 parova za dva dana na jednom sportskom listiću, uložila 5000 kn i ostvarila dobitak od nevjerojatnih 1,000.000 kuna. 


Admiral će vas nagraditi najvećim bonusom dobrodošlice, a ako ste doista najbolji, okrunit će vas i najvećim dobicima. Krenite po slavu i dobitke na Admiral.hr. Ne zaboravite pametno potrošiti zarađeni novac.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje
PROMO

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje

Iz Bobisa pozivaju: "Pridružite se Bobisu i gradu Splitu, u utorak 7. svibnja, na splitskim Prokurativama i budite dio povijesti dok slavimo ovogodišnju Sudamju i 75 godina legendarnog Bobisa.“

Evo zašto liječnici preporučuju redovite specijalističke preglede i laboratorijske pretrage
PROMO

Evo zašto liječnici preporučuju redovite specijalističke preglede i laboratorijske pretrage

Laboratorijske pretrage te specijalistički i sistematski pregledi spadaju među temeljne medicinske postupke kojima se vrlo precizno može odrediti zdravstveno stanje pojedinca.
RBA program Prijatelji po računu vrijedi i za preporuku malim poduzećima i obrtnicima
PROMO

RBA program Prijatelji po računu vrijedi i za preporuku malim poduzećima i obrtnicima

Raiffeisen banka u sklopu svog programa preporuke Prijatelji po računu, osim nagrađivanja novih i postojećih klijenata fizičkih osoba, nagrađuje i postojeće klijente koji preporuče RBA malim poduzećima i obrtnicima