Obavijesti

Promo sadržaj

Nove festivalske destinacije obilježili treću glazbenu konferenciju na otoku Pagu

Nove festivalske destinacije obilježili treću glazbenu konferenciju na otoku Pagu
10

Treća glazbena konferencija Croatia Beach Music Conference koja se održala u Noa Beach Clubu na otoku Pagu i službeno je završila jutros uz rezimiranje dojmova sudionika.

Tri dana druženja, razmjene iskustava i sklapanja novih poznanstava protekla su u znaku nekih od ključnih tema glazbene industrije.

Koja su to nova sigurnosna rješenja koja se mogu implementirati kako bi posjetitelji velikih festivala i klubova bili sigurni, ali i kako osigurati lokaciju koja ne uključuje samo klub/mjesto gdje se održava event/festival već i okoliš, do koje mjere se umjetna inteligencija proširila kao trend te hoće li i može li u potpunosti zamijeniti ljudski faktor, koje su to nove festivalske destinacije i kakva nas budućnost očekuje u zabavnoj I event industriji – samo su neke od tema o kojima se raspravljalo u dva dana konferencije.

Na panel raspravama sudjelovali su mnogobrojni domaći i inozemni stručnjaci koji su donosili konkretna iskustva s terena kad su ove važne teme u pitanju. Tako su na panelu pod nazivom “Safe & Sound: Evolving Security in the Entertainment and Tourism Industry” sudjelovali Goran Košćak, stručnjak za sigurnost i osnivač Sector2-a, Luka Šunjić, CEO i osnivač DC Tech-a i Shift Houses, Amar Fočo, generalni menadžer Noa Beach Cluba i Vedran Ikić, voditelj osiguranja Zrća.

10
| Foto: PROMO

Postoji velika predrasuda o Zrću kada je sigurnost u pitanju, međutim to je daleko od istine. Ovdje u Noi nismo imali ni jedan incident već godinama, ni jednu tučnjavu, to dovoljno govori o ulaganju u sigurnost posjetitelja”, rekao je Amar Fočo.

Panel pod nazivom “Rhythm of Growth: Harmonizing Marketing and Sales Trends in the Music Industry“ bavio se izazovima s kojima se susreću PR, marketing i web stručnjaci. Osim razmjenjivanja iskustava s kolegama, Josipa Žižić-Šaban, Head of Marketing Noa grupe osvrnula se i na ovogodišnju konferenciju: „Ove godine je popis panelista zaista bio impresivan, na Zrće su došli stručnjaci iz Mexica, Velike Britanije, Mađarske, Italije, Portugala, Španjolske, ali i stručnjaci iz Hrvatske te predstavnici najvećih glazbenih institucija u RH. Ovako jak popis panelista kao i odabir tema rezultirali su s tri puta više posjetitelja konferencije nego prošle godine. Izuzetno smo ponosni jer Noa grupa nije sinonim samo za dobar clubbing već želimo biti prepoznati i kao grupacija koja okuplja profesionalce iz turističke, zabavne i event industrije te grupa koja razvija nova rješenja i kreira nove poslovne ideje”.

Izvršni direktori najboljih regionalnih festivala, vlasnici najposjećenijih klubova i autori nekih od najkreativnijih sadržaja zajedno s kolegama iz produkcije, logistike, marketinga i odnosa s javnošću bili su panelisti treće po redu konferencije, ali istih je bilo i među gostima. Croatia Beach Music konferencija održat će se i iduće godine, a više o cijelom projektu koji je bio pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta RH, temama koje su obrađene kao i govornicima moguće je pogledati na https://cbmconference.com/.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci
PROMO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci

Stručnost i iskustvo Pronatal grupacije dostupni pacijentima iz Hrvatske, Slovenije i Italije

'Automobil  zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'
PROMO

'Automobil zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'

Među onima koji se, između ostalog, zalažu za stvaranje naprednih rješenja u području održive mobilnosti je i slovenska tvrtka Avant Car
Baby boom u Slavoniji i Podravini
PROMO

Baby boom u Slavoniji i Podravini

Već imaju jasličku, vrtićku i predškolsku grupu, a očekuju još dvadesetak prinova koje će dohraniti i pustiti u prirodu. U Dravskoj priči u Virovitičko-podravskoj županiji nikad nije dosadno