Obavijesti

Promo sadržaj

Nove Plodine u Zagrebu otvorene u Z centru

Nove Plodine u Zagrebu otvorene u Z centru
11

Od danas Zagreb bogatiji za još jedne Plodine. Novi moderan supermarket otvoren u novom shopping centru. Plodine nastavljaju svoju intenzivnu ekspanziju diljem cijele Hrvatske, a posebno u zagrebačkoj regiji

Danas je u Zagrebu, na adresi Ljubljanska avenija 2b u sklopu Z centra otvoren novi supermarket Plodina. Ovim otvorenjem Plodine broje 106 supermarketa.

Moderan supermarket u sklopu Z centra prostire se na 2.400 m2, a prilikom uređenja posebno se pazilo na biranje vrhunske opreme i praktična dizajnerska rješenja koja i ovaj objekt svrstava u sam vrh trgovačkih standarda. U prodajnom prostoru svakodnevno će biti dostupni već dobro poznati odjeli samoposlužne pekare, bogati odjel delikatesa, mesnica i topli gastro odjel te zelena tržnica prepuna svježeg voća i povrća. Moderno skladište, komore i razne pripremnice znak su dostupnosti i svježine proizvoda na dnevnoj bazi.

Budući da se u Plodinama velika pažnja posvećuje širokom asortimanu i dobro odabranim proizvodima, kupac na jednome mjestu može pronaći kako prehrambene proizvode poznatih brendova i robnih marki, tako i širok raspon neprehrambenih proizvoda, te kupovinu obaviti na samo jednom mjestu. Uz konkurentne cijene, jasno je da time kupac štedi i vrijeme i novac.

11
| Foto: Stephany Stefan

Važno je napomenuti kako su Plodine i ovim otvorenjem otvorile još 40-ak radnih mjesta kako bi uz bogatu ponudu kupcima omogućili i vrhunsku uslugu u samom supermarketu.

Građanima zapadnog dijela Zagreba Plodine će svakako biti osvježenje i postati prvi i pravi izbor svakodnevne kupovine.

Na dan otvorenja za kupce je pripremljen prigodni program , te posebne akcije pripremljene povodom otvorenja u prigodnom katalogu.

Radno vrijeme Plodina Zagreb Z centar na dan otvorenja 26.08. je od 13:00 – 22:00 sata, a redovno radno vrijeme je od ponedjeljka do nedjelje 7:00 – 21:00 sati

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.