Obavijesti

Promo sadržaj

NOVEMBER FEST No.1 - Briga o mudima ne čini nas ludima!

NOVEMBER FEST No.1 - Briga o mudima ne čini nas ludima!

Uz Nenu Belana, TBF, Elemental i Silente na prvom November Festu u Domu sportova nastupaju Atomic Dance Factory i DJ Rea

U petak 19. i subotu 20. studenog 2021. će se po prvi put održati glazbeni festival November Fest. Prve će večeri, dvoranu Doma sportova uz nastup grupa TBF i Elemental, rasplesati Atomic Dance Factory. Druge će večeri, uz već najavljene nastupe grupa Silente i Neno Belan & Fiumens, kao gost nastupiti jedna od najangažiranijih regionalnih DJ-ica, DJ Rea.

November Fest, osim što okuplja vrhunske hrvatske glazbenike i plesače, u suradnji s Hrvatskim društvom bolesnika s rakom prostate i udrugom Europa Donna Hrvatska, povodom „Movembera“ – globalne inicijative i mjeseca posvećenog prevenciji karcinoma prostate i testisa, svojim programom i kampanjom također potiče na promišljanje o odgovornosti prema vlastitom zdravlju i važnosti pravovremenog otkrivanja zloćudnih bolesti koje pogađaju sve veći broj muške populacije.

Uz nastupe grupa TBF i Elemental savršeno će se uklopiti street jazz, hip hop, break dance beatovi i plesni pokreti koje će izvesti članovi Atomic Dance Factory. Atomic Dance Factory je jedna od najboljih hrvatskih plesnih skupina koja se bavi isključivo urbanim plesnim stilovima. U kategorijama hip hopa višestruki su državni prvaci te trostruki svjetski prvaci. Široj javnosti skupina je poznata po nastupima u Supertalent showu gdje je plesačkim vještinama oduševljavala i žiri i gledatelje.

U subotu će publiku zagrijavati DJ Rea prije i između nastupa grupe Silente i Nene Belana i Fiumensa. Ova poznata DJ-ica svojim je plesnim setovima u posljednjih 17 godina osigurala gotovo 2000 nastupa diljem cijele regije, u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Austriji, Portugalu, Norveškoj i Slovačkoj te na najznačajnijim glazbenim festivalima u našim krajevima (Exit, InMusic, Outlook, Hideout, Hartera, Terraneo, Soundwave, Seasplash, DOF, Voi'sa, Share...). Osim glazbe, mnogi prepoznaju njezin glas, pošto je Rea radila kao radijska voditeljica i urednica emisije Yammat Soundfactory na zagrebačkom radiju Yammat FM.

Ulaznice za November Fest mogu se kupiti putem sustava Eventim i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima. Festival će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim preporukama HZJZ i Odlukama Stožera civilne zaštite RH te će ulaz na koncerte biti moguć samo uz predočenje EU digitalne Covid potvrde, a oni koji ih nemaju moći će se testirati na ulazu u Dom sportova po cijeni od 50 kuna. Jednodnevne ulaznice dostupne su po cijeni od 120 kn, odnosno 140 kn na dan koncerta. Festivalske ulaznice za oba dana festivala dostupne su po cijeni od 200 kn, dok će na dan koncerta iznositi 240 kn. November Fest podržavaju: Ožujsko – službeno pivo festivala, Nescafé, Izvorno.hr, Pharma Hemp, InterCut Medical Care, Enterprise i Linea.

Budite dio jedinstvenog glazbenog događaja i ne zaboravite na vrijeme pustiti brkove jer Briga o mudima ne čini nas ludima!

 

P.S.

IMAMO POKLON ZA TEBE! Želimo ti zahvaliti zato što podržavaš muško zdravlje, stoga ti osiguravamo dvotjedni pristup 24sata PLUS+ sadržaju na 24sata.hr. Sada možeš čitati baš sve članke na portalu, a svoje pravo možeš ostvariti vrlo jednostavno: 1. Potraži barkod na svojoj ulaznici za November Fest. 2. Registriraj se na portalu 24sata.hr. 3. Pošalji mail na plus@24sata.hr u kojem ćeš napisati svoje korisničko ime i mail te barkod ulaznice. 4. Pričekaj odobrenje admina da možeš slobodno čitati sve što te zanima. Ne zaboravi se još malo informirati o muškom zdravlju i imaj naumu kako pristup premium sadržaju imaš dva tjedna od dana kada se dobije potvrda o odobrenju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve