Obavijesti

Promo sadržaj

NOVEMBER FEST No.1 – odgođen za veljaču!

NOVEMBER FEST No.1 – odgođen za veljaču!

Odgođen nastup Nene Belana, TBF-a, Elementala i Silentea na prvom November Festu u Domu sportova

Zbog pogoršane situacije s pandemijom COVID-19, November Fest koji se trebao održati u petak 19. i subotu 20. studenog 2021. u dvorani Doma sportova u Zagrebu odgođen je za 18. i 19. veljače 2022.

Tako će TBF, Elemental i Atomic Dance Factory nastupiti 18. veljače, a Neno Belan & Fiumens, Silente i DJ Rea 19. veljače 2022.

November Fest, osim što okuplja vrhunske hrvatske glazbenike i plesače, u suradnji s Hrvatskim društvom bolesnika s rakom prostate i udrugom Europa Donna Hrvatska, povodom „Movembera“ – globalne inicijative i mjeseca posvećenog prevenciji karcinoma prostate i testisa, svojim programom i kampanjom također potiče na promišljanje o odgovornosti prema vlastitom zdravlju i važnosti pravovremenog otkrivanja zloćudnih bolesti koje pogađaju sve veći broj muškaraca.

Odgađanjem November Festa nije se promijenila želja za promicanjem ove globalne inicijative, tim više što se u veljači obilježava Svjetski dan borbe protiv raka.

Ulaznice za November Fest mogu se kupiti putem sustava Eventim i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima. Sve do sada kupljene ulaznice vrijede za novi termin i nije ih potrebno mi-jenjati. U slučaju da novi datum održavanja ne odgovara, povrat sredstava može se ostvariti u sustavu Eventim do 30.11.2021. Jednodnevne ulaznice dostupne su po cijeni od 120 kn, odnosno 140 kn na dan koncerta. Festivalske ulaznice za oba dana festivala dostupne su po cijeni od 200 kn, dok će na dan koncerta iznositi 240 kn. Festival će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim preporukama HZJZ i Odlukama Stožera civilne zaštite RH.

November Fest podržavaju: Ožujsko – službeno pivo festivala, Nescafé, Izvorno.hr, Pharma Hemp, InterCut Medical Care, Enterprise i Linea.

Veselimo se boljim uvjetima za održavanje ovog glazbenog i plesnog spektakla te samo nasta-vite puštati brkove jer Briga o mudima ne čini nas ludima!

P.S.

IMAMO POKLON ZA TEBE! Želimo ti zahvaliti zato što podržavaš muško zdravlje, stoga ti osiguravamo dvotjedni pristup 24sata PLUS+ sadržaju na 24sata.hr i PREMIUM sdržaju na vecernji.hr. Sada možeš čitati baš sve članke na portalima, a svoje pravo možeš ostvariti vrlo jednostavno: 1. Potraži barkod na svojoj ulaznici za November Fest. 2. Registriraj se na portalu 24sata.hr i/ili vecernji.hr. 3. Pošalji mail na plus@24sata.hr i/ili premium@vecernji.hr u kojem ćeš napisati svoje korisničko ime i mail te barkod ulaznice. 4. Pričekaj odobrenje admina da možeš slobodno čitati sve što te zanima. Ne zaboravi se još malo informirati o muškom zdravlju i imaj na umu kako pristup premium sadržaju imaš dva tjedna od dana kada se dobije potvrda o odobrenju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike