Obavijesti

Promo sadržaj

Novi #1 u američkim kinima napokon i u Hrvatskoj!

Novi #1 u američkim kinima napokon i u Hrvatskoj!
9

„Istjerivači duhova: Naslijeđe“ – dugoočekivani nastavak popularnih Ghostbustersa stigao je i na domaća kino platna

Svim generacijama ljubitelja filma legendarni serijal „Istjerivači duhova“ predstavlja sinonim dobre komedije i vrhunske zabave. Od 25. studenog na repertoar svih kino dvorana u Hrvatskoj stiže novi nastavak kultnog serijala „Istjerivači duhova: Naslijeđe“ koji je proteklog vikenda ugodno iznenadio pokorivši američke kino blagajne sa zaradom od 44 milijuna dolara.

2394264 - GHOSTBSUTERS: AFTERLIFE
9
| Foto: Continental film

Originalni film serijala sa tada i dan danas velikim komičarima Danom Aykroydom, Billom Murrayjem, Sigourney Weaver, Haroldom Ramisom i Erniem Hudsonom snimljen je daleke 1984. g. i postao je planetarni blockbuster preko noći. Riječ je bila o komediji s najvećom zaradom na kino blagajnama do tada s totalom od tada nevjerovatnih 234 milijuna dolara te nije iznenađujuće da je 1989. g. uslijedio nastavak koji je ponovno okupio sve glumce iz originala i ostvario približno jednak komercijalni uspjeh. 

S vremenom prva dva filma i sve vezano uz njih (skafanderi, auto Ecto-1, zamke za duhove, tzv. proton packovi…) stekla su kultni status te i desetljećima nakon Istjerivači duhova imaju istaknuto mjesto u pop kulturi, a jako popularna ostala je i istoimena pjesma iz filma uz dobro poznati refren “Who you gonna call? Ghostbusters!” 

 

U novom poglavlju koje se događa u originalnom „Ghostbusters“ svijetu samohrana majka i njeno dvoje djece stižu u mali grad, gdje počinju otkrivati svoju vezu s izvornim istjerivačima duhova i tajnom ostavštinom koju je njihov djed ostavio iza sebe.

 

Ivan Reitman, reditelj prva dva filma ovaj put je u ulozi producenta, a redateljsku palicu preuzeo je njegov sin Jason Reitman (Juno,  Ni na nebu, ni na zemlji). U jednoj od glavnih uloga gledamo Paula Rudda (Ant-Man, serija Prijatelji), inače nedavno proglašenog najseksi muškarcem godine prema magazinu People. U ostalim ulogama tu su Finn Wolfhard (serija Stranger Things), Carrie Coon (Nestala, serija Fargo) te mlada Mckenna Grace kao Phoebe, unuka dr. Egona Spenglera kojeg je u originalima iz 80-ih tumačio Harold Ramis.

Istjerivači duhova: Naslijeđe – od 25.11. ekskluzivno u svim kinima, IMAX-u i u 4D-u!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve