Obavijesti

Promo sadržaj

Novi luksuzni apartmani Spa Suite Dobrna **** s vlastitim SPA centrom

Novi luksuzni apartmani Spa Suite Dobrna **** s vlastitim SPA centrom
5

Jeste li željni potpunog opuštanja tijela i duha? Trebate li odmor od stresne svakodnevice i urbanih središta?

Apartmani Spa Suite Dobrna **** u Termama Dobrna, dizajnirani s velikom dozom brižnosti i inovativnosti, vrhunac su udobnosti, prestiža i elegancije boravka. Svaki apartman ima vlastiti SPA s turskom saunom, termalnom kišom i vanjskom drvenom kadom s prirodnom termalnom vodom koja dolazi izravno iz termalnog izvora.

Odaberete li Spa Suite Dobrna za vikend udvoje, druženje s prijateljima ili jednostavno povlačenje u privatnost, vaš će odmor biti jedinstveno iskustvo i pravi luksuz opuštanja.

OPUŠTAJUĆA TERMALNA KUPKA ISPOD ZVJEZDANOG NEBA

Termalna voda je onaj dragocjeni element koji struji kroz cijeli ambijent i daje apartmanima Spa Suite Dobrna njihovu bit. Kontakt tijela s prirodnom termalnom vodom, koji nastaje tijekom opuštajuće kupke ili okrepljujućeg tuša, uspostavlja ravnotežu između tijela i duha.

Jedna vrlo posebna priča ispisana je prošlošću apartmana Spa Suite Dobrna jer njihova izgradnja datira iz druge polovice 19. stoljeća, kada su služili kao pomoćna zgrada tadašnje Gosposke kuće, hotela za najugledniju gospodu.

VRHUNSKA UDOBNOST BORAVKA

Obnovljeni apartmani uključuju dnevni boravak, dvije spavaće sobe s kupaonicom i privatni SPA s natkrivenom vanjskom terasom. Svojom suvremenom opremom, poput pametnog televizora, bluetooth zvučnika, bežične postaje za punjenje telefona i japanskog WC-a, osiguravaju udobnost boravka.

TERMALNA VODA ZA REVITALIZACIJU TIJELA I DUHA

S tradicijom dužom od 600 godina Terme Dobrna najstarije su termalno lječilište u Sloveniji. Voda iz termalnih izvora koristila se u ljekovite svrhe već od 1403. godine jer poboljšava dobrobit, povoljno utječe na zdravlje, alergije i pojedine kronične upale. Poznato je da kupanje u termalnoj vodi nudi iznimno opuštanje i ujedno revitalizira tijelo.

Priroda, koja u svoj svojoj raskoši okružuje odredište, izniman je izvor energije i opuštanja u isto vrijeme. Prošetajte među veličanstvenim drvećem 200-godišnjeg Lječilišnog parka, pronađite hlad i svoje mjesto za smirenje misli. Također možete birati između aktivnosti poput biciklizma, pješačenja ili tenisa.

Za potpuno opuštanje prepustite se ritualima masaže, vrhunskim tretmanima lica i drugim tretmanima tijela u centru za masažu LaVita. Razmazite svoje nepce i posjetite a la carte restoran Kamin te se prepustite kulinarskim delicijama uz odabrani izbor domaćih i stranih vina te pjenušaca.

Provjerite posebnu ponudu na ovom linku i rezervirajte svoj odmor pozivom na broj 00386 3 7808 110 ili putem e-pošte info@terme-dobrna.si

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.