Obavijesti

Promo sadržaj

Novi nastavak 'Top Guna' je u svega nekoliko dana srušio sve rekorde gledanosti u Hrvatskoj

Novi nastavak 'Top Guna' je u svega nekoliko dana srušio sve rekorde gledanosti u Hrvatskoj
6

Najuspješnije kino otvaranje ove godine, te najuspješnije kino otvaranje studija Paramount svih vremena u Hrvatskoj!

Nastavak koji se čekao čak 36 godina je najuspješnije otvaranje Toma Cruisea u njegovoj 40-godišnjoj karijeri, kao i studija Paramount, jer je 'Top Gun: Maverick' u distribuciji Blitz filma, već u prvome vikendu prikazivanja u Hrvatskoj premašio zaradu od 2,6 milijuna kuna s gotovo 57.000 gledatelja (točnije 56.915 gledatelja) u svega nekoliko dana prikazivanja!

Film je i prije same premijere izazvao nevjerojatan interes publike, što dokazuju rekordni pregledi svih trailera koji su objavljeni do sada, a reakcije gledatelja koji su film imali prilike pogledati na velikom platnu su fantastične! Nevjerojatan uspjeh na kino blagajnama je zasigurno rezultat mnogobrojnih sjajnih recenzija, goleme količine nostalgije i povratka Cruisea u kokpit zrakoplova kojim izvodi brojne vratolomije kao pilot Pete 'Maverick' Mitchell. Variety je izvijestio da je otprilike 55% publike filma starije od 35 godina, što ukazuje na privlačnost filma za one demografske skupine koje su se najviše oklijevale vratiti u kina. Donosimo neke od prvih reakcija svjetske kritike: 'Top Gun: Maverick je savršen nastavak filma Top Gun. To je sve što želite od filma.' - Brian Davids, The Hollywood Reporter 'Nisam siguran da je moguće napraviti savršeniji nastavak od filma Top Gun: Maverick. Ako vam se sviđa original, ovo je sve što ste čekali 36 godina. Balansira nostalgična sjećanja sa svježom, dinamičnom radnjom i ZADIVLJUJUĆOM akcijom u zraku.' - Jamie Graham, Total Film 'TO..JE..BILO FENOMENALNO! Jedan od najboljih filmova koje ćete vidjeti na velikom platnu ove godine…ili BILO KOJE godine!“ - Tara Hitchcock '#TopGunMaverick je vrijedilo čekati.'  - Travis Clarke - Business Insider

6
| Foto: Blitz Film

U filmu uz Toma Cruisea glume i Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis i Ed Harris te Val Kilmer. Redatelj filma je Joseph Kosinski. Priču su napisali Peter Craig i Justin Marks. Scenarij potpisuju Ehren Kruger i Eric Warren Singer i Christopher McQuarrie. 'Top Gun: Maverick', u distribuciji Blitz filma, ne propustite pogledati samo u kinima i to u najprestižnijim kino formatima  - IMAX®  i 4DX, a ulaznice za film možete kupiti online ili na blagajnama kina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.