Obavijesti

Promo sadržaj

Novi prodajno-servisni centar Harley-Davidson®

Novi prodajno-servisni centar Harley-Davidson®
34

Nakon 7 godina uspješnog poslovanja, došlo je vrijeme za novo poglavlje u promociji Harley-Davidson kulture i moto scene u Zagrebu i RH.

Harley-Davidson® Zagreb otvorio je  novi, reprezentativniji prodajno-servisni centar kakav grad Zagreb zaslužuje. 
Novi centar nalazi se na najprometnijoj cesti u Gradu Zagrebu, na adresi Zagrebačka avenija 106, proteže se  na  550 m2 i uređen je sukladno najvišim svjetskim standardima, kako bi ljubiteljima ovog legendarnog branda pružili istinsko i vrhunsko Harley-Davidson® iskustvo. Ovaj novi prodajno-servisni centar je uređen prema zadnjim trendovima u Harley svijetu, a servis najnovijom dijagnostičkom opremom i alatima, te spremno dočekuje postojeće i nove generacije Harley-Davidson® motocikala.


Veliko slavlje uveličao je i zagrebački gradonačelnik g. Milan Bandić simboličnim rezanjem vrpce. Uz brojne Harliste i ljubitelje ovog branda, na otvorenju su bili prisutni članovi Udruge vlasnika Harley motora - Pleter Chapter Croatia.


Inače, Harley–Davidson® prodajno-servisi centar omiljeno je mjesto svih vlasnika i potencijalnih vlasnika Harley-Davidson® motocikala. U ''Harley oazi'' imaju mogućnost razgledati salonske motocikle, svakodnevno isprobati  nove modele te odabrati popratnu opremu koja ide uz image svakog ljubitelja motora. U prodajnom centru, uz motocikle i originalnu H-D opremu i dijelove, dostupan je velik izbor motociklističke i casual odjeće, obuće, razni modni dodaci, accessories i sl. Također, nudi se vrhunska usluga redovnog održavanja, servisiranja, dijagnostike i prerade motocikala, dok će vas ljubazno osoblje savjetovati o svim novim trendovima u svijetu Harley-Davidsona. 


U prodajnom salonu izloženo je dvadesetak modela motocikala koji se nadopunjuju na tjednoj bazi. Sve što zamislite na vašem motociklu, moguće je ostvariti. S obzirom da je misija tvrtke biti najbolji u svemu, servisni stručnjaci i prodajno osoblje redovito se školuju i pohađaju tečajeve koje vode vrhunski instruktori na Harley-Davidson® Universityu u Birminghamu.
Ukoliko želite isprobati voziti Harley-Davidson®, potrebno je samo kontaktirati prodajni centar na broj telefona: 385 1 5634 922 te rezervirati termin probne vožnje.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.