Obavijesti

Promo sadržaj

Novi Rujanfest vikend: Senidah, Coby, Bajaga, Petar Grašo..

Novi Rujanfest vikend: Senidah, Coby, Bajaga, Petar Grašo..
3

Nakon rekordnog prvog vikenda Rujanfesta kojeg je posjetilo više od 50.000 ljudi, koncerti se vraćaju na Bundek već u četvrtak

Rujanfest je obećao posjetiteljima pomicanje granica zabave i to ispunio prvog vikenda uz mega koncerte. Zabava i glazbeni nastupi se nastavljaju već od četvrtka uz koncerte na čak 7 pozornica. 

Glazba nema granice

Novi vikend donosi još veća glazbena imena na Fest stage-u kao što su: Bajaga & Instruktori, Plavi orkestar, Klapa Šufit, Petar Grašo, Maja Šuput, Željko Samardžić, Senidah, Coby, Ministarke te Rada Manojlović. Poseban house program na World mix stage, DJ corner pušta glazbu do dugo u noć, a na Open-air stage-u tijekom vikenda nastupaju Bang Bang, Ljetno kino, Miki Solus, Fantom slobode (Azra tribute band), Pravila Igre i Cro trash party (I Bee - Ivana Banfić)!

U prodaji su regularne ulaznice za 35kn u sustavu Eventim, ali i VIP i FAN PIT ulaznice s kojima se omiljeni izvođači na Fest stage-u mogu gledati iz prvog reda.

Hrana nema granice

Uživajte u njihovim koncertima i odmah u blizini probajte odličnu hranu u gourmet zoni koja seprostire na 2.500 kvadrata. Čak 8 restorana nude sve od hot-doga, hamburgera, grilla, kebaba, falafela, pržene piletine, kineske hrane do ribljih specijaliteta i još puno toga. Nemojte propustiti ni Slavonsku kuću s najfinijom domaćom hranom i svakodnevnih nastupima tamburaških sastava. Posebno će se u četvrtak kuhati mega porcija hrvatskog specijaliteta grah varivo tijekom Gastro showa od 16h.

Studio smjeha i najveći lunapark u Hrvatskoj

Hrpa smijeha s jedne strane i vrištanja u lunaparku s druge strane! Svaki dan Rujanfesta očekuje vas i stand-up komedija u organizaciji Studija smijeha. A odmah pored i najveći lunapark u Hrvatskoj. Lunapark je otvoren sve dane čak i kad nema koncerata od 16 do 22h, a u četvrtak radi do 1h iza ponoći.