Obavijesti

Promo sadržaj

Novi službeni Replay web shop je otvoren!

Novi službeni Replay web shop je otvoren!
17

Suvremeniji dizajn, bolja preglednost i brzina samo su neke od karakteristika poboljšane Replay online trgovine, ali uz sve novitete jedna stvar na novom službenom Replay web shopu je ostala nepromijenjena: ponuda najboljih modnih komada za svaki stil i prigodu!

Novi Replay Hrvatska web shop je otvoren! Svima dobro poznata online modna destinacija od sada ima potpuno nov vizualni identitet i izgleda odlično!

Naručivanje vaših omiljenih komada sada će biti puno ugodnije i jednostavnije iskustvo, a mi vam donosimo neke od hot Replay modela koje možete kupiti na novom, poboljšanom službenom Replay web shopu! Uz prijavu na Replay Hrvatska newsletter putem ovog linka možete preuzeti i promo kod za dodatni popust na cijeli asortiman novog web shopa! Promo kod će vrijediti na apsolutno sve: novu kolekciju, Mid-season Madness akciju kao i na bogatu Outlet ponudu!

Jedni od omiljenih komada u ljetnim danima svakako će biti haljine. U Replay trgovinama i web shopu možete pronaći  sjajne modele haljina koje su nosivi tijekom cijele godine: za svakodnevne lookove uz lagane  jakne, tenisice ili kaubojske čizme ili uz cipele na visoku petu za posebnije prigode.

17
| Foto: replay

Još jedan od must have komada koje bi svatko trebao imati u svom ormaru su košulje u kombinaciji s vječnim parom jeansa ili parom oversize, opuštenih hlača. Ovi modeli napravljeni su od najboljih prirodnih materijala: lana i pamuka koji su zbog svoje udobnosti i prozračnosti idealni materijali za ljetne dane.

Ne smijemo zaboraviti i vječne bestsellere i jedne od najomiljenijih dodataka svih žena: Replay torbe! Torbe raznih oblika, boja i materijala koje vas neće ostaviti ravnodušnima pronaći ćete u ponudi  novog Replay web shopa: ovisno o stilu i preferencijama odaberite svoj omiljeni i praktični modni dodatak!

I muškarci će na novom Replay web shopu zasigurno pronaći ponešto za sebe: od potpuno casual svakodnevnih lookova koji će se najlakše postići nepogrešivom kombinacijom sweatshirta i kvalitetnog jeansa, do smart business modela koji svojom multifunkcionalnošću besprijekorno funkcioniraju u formalnim,  ali i neformalnim situacijama. Kvalitetni i udobni materijali, te moderan i besprijekoran dizajn odrednice su raznolike muške kolekcije.

Replay web shop u svojoj ponudi ima i najslađe kombinacije za djevojčice i dječake: Replay&Sons kolekciju na koju također možete ostvariti dodatni popust uz promo kod koji možete preuzeti na linku. Veseli i lepršavi komadi u razigranim bojama i uzorcima oduševit će mališane i njihove roditelje maštovitim i živahnim bojama i upečatljivim krojevima koji su prije svega iznimno udobni i praktični.

Posjetite novi Replay web shop, pogledajte osvježeni dizajn i odlične komade iz ponude web shopa i uživajte u sjajnom shopping iskustvu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.