Obavijesti

Promo sadržaj

Novi webshop na tržištu u koji morate zaviriti: Sve što vam treba od sad - na jednom mjestu

Novi webshop na tržištu u koji morate zaviriti: Sve što vam treba od sad - na jednom mjestu

Naručivanje vaših omiljenih odjevnih komada i artikala za dom od sad će biti puno lakše i jednostavnije jer je stigao Lorto store. Uz registraciju na njihovom webshopu ostvarujete 10% popusta na prvu kupovinu

Intenzivan i užurban način života te manjak vremena dodatno je zakompliciran kad moramo ići u kupovinu. Često moramo uzeti cijelo poslijepodne slobodno kako bismo otišli u dućan, razgledali proizvode i na kraju još stajali u redovima za blagajnu.

Na sreću, razvojem tehnologije i Interneta, došao je na kraj takvim problemima. Danas kupnju možete obaviti iz udobnosti vlastitog doma koristeći samo smartphone ili računalo. Jednostavno odaberete željene proizvode iz webshopa i stavite ih u košaricu, a kroz svega par dana, stići će vam na kućnu adresu. Iako je na tržištu aktivan veliki broj Internet trgovina, uvijek treba birati one provjerene koje pružaju dodatnu razinu sigurnosti kad je u pitanju plaćanje bankovnim transakcijama i korištenje osobnih podataka. Jedna od takvih je upravo Lorto store.

Lorto store je stigao na tržište!

Lorto store s uzbuđenjem najavljuje pokretanje svoje nove web stranice - lorto.store kojoj je glavni cilj olakšanje, sigurnost online kupovine, brza dostava i jednostavnost korištenja s velikim naglaskom na zadovoljavanje potreba korisnika.

Webshop sadrži sve potrebne proizvode za dom, sport i odjeću, ali i božićne poklone. Osim toga, u ponudi ima  personalizirane majice i majice s kapuljačom. Artikli su izuzetno atraktivni i kvalitetni, a zalihe ograničene stoga požurite s narudžbom. Uz registraciju ostvarite 10% popusta na prvu kupovinu. 

Svega par klikova do sjajnih ulova

U Lorto store webshopu, kupac u bilo kojem trenutku može pogledati sadržaj svoje košarice u kojoj će se nalaze svi dodani proizvodi kojima je moguće mijenjati količine i brisati artikle. Artikli su atraktivni, a zalihe ograničene stoga požurite s narudžbom iz udobnosti.

- Uzbuđeni smo što smo na hrvatsko tržište donijeli jedan novitet, koji kombinira i u ponudi ima razne kvalitetne proizvode za svakoga - rekao je glavni direktor, Tomislav Mešin, nadodajući kako se nada da će korisnici biti zadovoljni brzinom i lakoćom online kupovine.

Lorto store poziva posjetitelje da istraže novi webshop i njihovu ponudu, koja će se, kako navode, redovito ažurirati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.