Obavijesti

Promo sadržaj

Novost za sve ljubitelje dugih trepavica

Novost za sve ljubitelje dugih trepavica
5

Konačno vam možemo povjeriti tajnu i predstaviti najbolji mogući serum za prirodno duge i guste trepavice, kojeg je u zadnjih mjesec dana isprobalo velik broj korisnica

Još učinkovitiji i vrhunski proizvod za prirodni rast trepavica

Iznimno popularan i hvaljen serum Eyelash smo nadogradili i dodali mu VITAMIN C, s čim su rezultati bolji i prije su vidljivi. Pored toga smo vam željeli omogućiti najpovoljniju moguću cijenu i sada možete dobiti serum Eyelash u pakiranju od čak 5 ml. U staroj verziji  smo imali pakiranje od 3 ml, sada po istoj cijeni možete dobiti serum koji će vam biti dovoljan za čak 2 mjeseca upotrebe, ako ga, naravno, koristite prvi puta. Ako ga upotrebljavate za održavanje rezultata, bit će vam dovoljan za čak 3 mjeseca upotrebe.  

Unaprijeđen serum Eyelash sada sadrži još i izniman vitamin C 

- Vitamin C je snažan antioksidans topljiv u vodi, štiti stanice od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima. 

- Neophodan je za sintezu kolagena, strukturni protein koji daje potporu i elastičnost različitim tkivima, uključujući kožu, krvne žile i vezivno tkivo. 

- Bitan je i za očuvanje zdravlja očiju, može spriječiti ili usporiti razvoj bolesti očiju povezanih sa starenjem.  

- Ima bitnu ulogu kod očuvanja krvnih žila koje vaše folikule opskrbljuju hranjivim tvarima potrebnim za rast. 

Zašto smo serumu dodali vitamin C?  

Serum za rast trepavica je izniman za sve vas, koji želite lijepe, duge i guste trepavice. Vitamin C ima brojne prednosti za rast i zdrav izgled trepavica, jer potiče stvaranje kolagena, djeluje kao antioksidans, povećava apsorpciju ostalih hranjivih tvari, potiče obnovu stanica i posljedično poboljšava teksturu trepavica. 

image00002.jpeg 

Zašto ga obožavamo? 

To je profesionalna klinički provjerena terapija za uspješan rast i čaroban izgled vaših trepavica. Zbog 100 % prirodnih sastojaka, primjeren je za upotrebu na osjetljivim očima i ne uzrokuje alergijske reakcije. Serum Eyelash s dodanim vitaminom C pomaže poboljšati dužinu, gustoću i brine se za zdrav izgled vaših trepavica. Već ćete nakon par tjedana upotrebe opaziti razliku, isto tako je primjeren za sve koji imate umjetne trepavice.

Kako djeluje? 

Sprječava njihovo lomljenje i ispadanje, dok istovremeno potiče rast novih dlaka – s tim se onda pobrine da trepavice budu gušće. Zbog pomno odabranih sastojaka serum Eyelash je primjeren i za istovremenu upotrebu sa šminkom. S 5 ml pakiranjem seruma ćete si omogućiti dodatnu uštedu, a s redovnom upotrebom ćete doseći izvrstan volumen svojih trepavica. 

Vitamin C u serumu 

Antioksidans, koji štiti trepavice od slobodnih radikala koji bi mogli oštetiti stanice trepavica i usporiti njihov rast. Potiče stvaranje kolagena, istovremeno je bitan čimbenik za duge i snažne trepavice. Čuva zdravlje očiju i sprječava nastanak bolesti oka.  

Da li su vaše obrve rijetke i svijetle? 

Obrve su okvir lica. Većina žena želi guste i lijepo oblikovane obrve, koje potom upotpune poteze i oblik lica. Ako su vaše obrve zbog čupkanja rijetke, s njima ćete teško dostići izgled koji želite. Serum Eyelash možete upotrijebiti na obrvama i sigurno ćete biti oduševljeni s rezultatima, jer potiče rast dlaka u korijenu i s tim potiče rast obrva. Kod nekih korisnica su rezultati vidljivi već nakon 2 do 4 tjedna upotrebe.

Oprostite se od maskare i umjetnih trepavica i Vi! 

Svoj serum Eyelash možete naručiti samo na internet stranici www.luxfactor.com na besplatnom broju telefona 01 330 93 65.  

Požurite se, jer vam samo u ovom tjednu nudimo dodatnih ekskluzivnih 15 % popusta na cjelokupnu kupovinu, ako upotrijebite kod: TRP15

Na svaku kupnju vam nudimo čak 30-dnevnu garanciju. U slučaju nezadovoljstva vam bez dodatnih pitanja vraćamo kupoprodajnu cijenu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin