Obavijesti

Promo sadržaj

Obnovite svoju zimsku garderobu u pola cijene

Obnovite svoju zimsku garderobu u pola cijene
5

Kada naše krajeve zahvati zimska hladnoća, vrijeme je da obučemo zimske jakne. Budući da i zimi želimo biti moderni, potrebno je posegnuti za kvalitetnim modnim komadima

U ponudi su renomiranih robnih marki koje vas svake sezone iznenade atraktivnim popustima. Zimska sniženja izvrsna su prilika za obnovu zimske garderobe u pola cijene.

Obnovite svoju zimsku garderobu - sve u pola cijene!

Ako se pitate kada počinju zimske rasprodaje, možemo vas razveseliti viješću da su već počele. Iskoristite sniženja i osvježite svoju zimsku garderobu.

Rasprodaja zimske odjeće već je u punom jeku i možete nabaviti mnogo kvalitetnih proizvoda u pola cijene! Najveći izbor predstavljen je online gdje možete – bez obilaska trgovina – pronaći najveći izbor modela, boja i brojeva zimske odjeće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Održiva online kupnja

Prije nego što pošaljete online narudžbu, pripremili smo nekoliko savjeta za vas. Neka vas bogata ponuda brojnih online trgovina odjećom ne zavede na nepromišljenu rasipnost. Postanite odgovoran potrošač i kupujte u trgovinama koje podržavaju održivu modu. Jedna od takvih je Tom Tailor webshop koja se pogodnostima približava potrošačima i potiče ih na kupnju kvalitetne odjeće koja traje više godina.

Kvaliteta ispred kvantitete

Iako je primamljivo kupiti više modernih komada, odgovornije je odabrati manje kvalitetnije odjeće koja će vam služiti dulje vrijeme. Dodatni je bonus ako je možete kupiti u pola cijene jer si je znatno lakše možete priuštiti. Zimske rasprodaje stoga su izvrsno polazište za odabir zimske jakne, sakoa ili poslovnog odijela i općenito skupljih komada odjeće koje je dobro imati u ormaru.

Kupujte kvalitetne komade!

Klasika s modnim dodacima

Ženske ili muške jakne ne samo da štite od hladnoće, nego su i važan dio osobnog modnog stila. Kvalitetne ženske zimske jakne pružaju uglađen izgled i naglašavaju profinjeni ukus pojedinca, zato si ih priuštite po sniženim cijenama. Trendove slijedite modnim dodacima poput šalova, kapa ili rukavica. Klasične komade lakše je kombinirati s modernom obućom i torbicama.

Klasika je uvijek dobrodošla

Stil odijevanja prilagodite stilu života

Elegantan dugi kaput ostavlja izvrstan prvi dojam, ali ga žena mora znati kombinirati s postojećom garderobom kao što je klasična bijela košulja i vuneni pulover s poslovnim kariranim hlačama.

Prošivene ženske jakne izvrsna su alternativa kaputima jer ih kombiniramo s poslovnom odjećom ili njima postižemo sportski stil, kao na primjer puf jaknama ili jaknama s kapuljačom. Također muške jakne elegancijom mogu naglasiti samopouzdanje, ugrijati na putu do ureda, na koncertima ili sportskim događajima. Osim muške zimske jakne lijepo izgledaju moderne muške traperice i puloveri – klasika za sve prilike.

Posebnu pozornost posvetite kroju

Dok tražite prikladnu zimsku jaknu, bitno je da razmislite kako će vam služiti. U udobnosti vlastitog doma na web-stranici pregledajte krojeve zimske odjeće. Odaberite ih prema obliku figure i njima istaknite vitak struk ili prikrijte eventualne obline. Važno je da odaberete kroj u kojem ćete se osjećati samouvjereno.

Obratite pažnju na fine detalje na odjeći

Male pažnje se broje

Pazite na opise u online trgovini koji otkrivaju detalje o odjeći: materijal i dodatke u obliku patentnih zatvarača, gumba i uzica ili skrivenih džepova i bočnih proreza. Svi dodaci na odjeći moraju se podudarati s vašim karakterom i stilom kako bi odjeća na vašem tijelu zaživjela do savršenstva.

Bezvremenska elegancija

Birajte odjeću koju ćete rado nositi više sezona. Kada se usredotočite na kupnju bezvremenskih proizvoda, postajete odgovoran potrošač. Pri tome odaberite također odgovornog ponuditelja odjeće. Tom Tailor je modna marka koja je sinonim za bezvremensku modu. Svestrana odjeća za različite prilike, u kojoj ćete uvijek izgledati uredno i moderno, može biti vaša u pola cijene. Posebna Tom Tailor akcija traje tijekom zimskih rasprodaja. Ne propustite priliku i priuštite si izvrsnu zimsku odjeću.

Zašto kupovati u Tom Tailor webshopu?

Marka Tom Tailor povjerenja je vrijedna i svjetski priznata marka poznata po kvalitetnoj odjeći za žene i muškarce. Klasični komadi odjeće iz njihova bogatog asortimana prikladni su za sve prilike – od poslovnih sastanaka do privatnih okupljanja kao i za svečana događanja. Kao jedan od važnijih modnih trgovaca slijedi održive modne smjernice i nudi modnu odjeću za dinamičnog suvremenog potrošača koji s optimizmom gleda u budućnost, spreman je na životne izazove, a pritom istodobno ostaje vjeran sebi.

Kupujmo održivo u Tom Tailor online trgovini!

Prilikom dizajniranja modnih kolekcija slijede četiri inicijative ‘Budi za’:

  • Budi za manje kolekcija traperica od organskog pamuka prilikom proizvodnje troši manje vode i energije.
  • Budi za bolje kolekcije od održivih materijala uz organski pamuk promiče uporabu ekološke viskoze i recikliranog poliestera.
  • Budi za pošteno slijedi dobrobit životinja i ljudi koji sudjeluju u lancu od proizvodnje do prodaje.
  • Budi za više potiče na održivo razmišljanje i odgovorno ponašanje zajednice za bolju budućnost.

Tom Tailor globalno potiče potrošače da postanu najbolja verzija sebe, a njihova misija za održiviju modu očituje se u naporima da transformiraju modnu industriju. Njihovim nastojanjima možemo se pridružiti također potrošači kupnjom kvalitetne odjeće za višegodišnju uporabu, a možemo je kupiti po nižim cijenama!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj