Obavijesti

Promo sadržaj

Od 31. siječnja na RTL-u: Ova emisija pokazat će kako izgleda dan u pravom restoranu

Od 31. siječnja na RTL-u: Ova emisija pokazat će kako izgleda dan u pravom restoranu
3

U novoj RTL-ovoj emisiji 'Hell's Kitchen Hrvatska' kandidati s iskustvom rada u kuhinji natjecat će se jedni protiv drugih, a cilj je glavna nagrada od 30.000 eura koju će dobiti pobjednik. Avantura počinje već 31. siječnja na RTL-u!

Glavni kuhar Tom Gretić je na čelu kuhinja u kojima se natječe 18 kandidata i oni su podijeljeni u dva tima. Gretić ima i svoja dva pomoćnika, Ivanu Bekavac i Ivana Vrbanca, kojima je dodijeljen po jedan tim te ga oni prate i nadgledaju.

Natjecatelji po dolasku u emisiju dobivaju svoja kuharska odijela i počinju kuhati u dvjema modernim profesionalnim kuhinjama pored kojih se nalazi i restoranski dio sa stolovima za goste.

Kandidati će u kuhinji svaki dan dobivati različite zadatke i izazove u kojima će morati pokazati koliko su vješti, maštoviti i brzi te će morati spremati različita jela, koja će Tom Gretić onda kušati i ocjenjivati.

Svaki tjedan natjecatelji će pripremati večeru u sljedovima za goste koji stižu u restoranski dio i očekuju samo najukusniju hranu na svojim tanjurima, baš kao što se to događa i u pravom restoranu. Kako bi uspjeli skuhati i poslužiti što bolja jela, kandidati u svojim timovima moraju surađivati i međusobno si pomagati.

Tom Gretić u ulozi glavnog kuhara donosi sve važne odluke te smije nagraditi ili kazniti natjecatelje. On također odlučuje tko od natjecatelja napušta emisiju nakon što je dobio najlošije komentare za svoj rad i svoja jela, pa čak i zalaganje i odbijanje suradnje s drugim natjecateljima iz svog tima.

Tko će uspjeti izvršiti sve zadatke glavnog kuhara i kako izgleda uzbudljiv dan u 'Hell's Kitchen' kuhinji, gledatelji će doznati već od 31. siječnja na RTL-u.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?
PROMO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?

Tehnološke inovacije poput pametnih gradova imat će ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti slovenskih gradova. Te inovacije mogu pomoći u uštedi energije, poboljšanju sigurnosti i kvaliteti života

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje
PROMO

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje

Iz Bobisa pozivaju: "Pridružite se Bobisu i gradu Splitu, u utorak 7. svibnja, na splitskim Prokurativama i budite dio povijesti dok slavimo ovogodišnju Sudamju i 75 godina legendarnog Bobisa.“
Odmorite se u njegovanom vrtu
PROMO

Odmorite se u njegovanom vrtu

Robotska kosilica brine se za uređenje okoliša što znači da možete uživati ​​u miru i tišini tijekom vikenda i usredotočiti se samo na opuštanje