Obavijesti

Promo sadržaj

Od alata do igračaka: Sve što vam treba na jednom mjestu

Od alata do igračaka: Sve što vam treba na jednom mjestu
6

Maloprodajni dućani koji nude širok asortiman proizvoda postali su nezaobilazna destinacija za potrošače koji su u potrazi za praktičnim i raznovrsnim artiklima. Ovi dućani pružaju jedinstveno iskustvo kupovine što kupcima omogućava da jednostavno zadovolje svoje potrebe, a osim širokog izbora proizvoda, često nude i konkurentne cijene koje privlače različite vrste kupaca

Zduna Trade pouzdan je partner koji nudi visokokvalitetne potrepštine, a s ponosom predstavlja svoj inovativni webshop i maloprodajnu trgovinu. Od alata i igračaka do kućnih potrepština i božićnih aranžmana, Zduna Trade je destinacija za sve što tražite. Pogledajte neke od kategorija koje donose u svojoj bogatoj ponudi! 

Raznolika ponuda alata 

Bez obzira jeste li majstor u potrazi za profesionalnim alatima ili entuzijastični vikendaš koji želi srediti svoj dom, Zduna Trade raznolika ponuda alata zadovoljit će svačije potrebe. Kvalitetni brendovi i precizna izrada jamče dugotrajnost i izvrsne performanse, a u kvalitetu svih proizvoda možete se uvjeriti i sami na adresi Konjščinska ul. 19 u Zagrebu.

Igračke za sve generacije 

Oduševite najmlađe članove obitelji s  širokim asortimanom igračaka koji donosi trgovina Zduna Trade. Bilo da tražite edukativne igračke koje potiču razvoj djeteta ili popularne igračke za razne uzraste, Zduna Trade ima pokriven svaki kutak svijeta igara. Kupiti ih možete osobno u trgovini ili naručiti putem webshopa uz fleksibilne opcije plaćanja i dostavu unutar dva dana! 

Kućne potrepštine za udoban životni prostor 

Učinite svoj dom još ugodnijim uz bogatu paletu kućnih potrepština. Posvetite se ugodnom ambijentu sa stilskim dekorativnim elementima ili optimizirajte funkcionalnost s praktičnim kućanskim aparaturama. Zduna Trade nudi rješenja za svaku prostoriju vašega doma, istražite ponudu i uvjerite se i sami.  

Ruksaci za aktivan životni stil 

Bez obzira planirate li planinarenje, putovanje ili jednostavno svakodnevno nošenje stvari, Zduna Trade ruksaci kombiniraju funkcionalnost, udobnost i moderan dizajn. Dizajnirani su za različite svrhe te se mogu prilagoditi raznim aktivnostima, od škole i posla do putovanja ili sportskih događanja. Materijali od kojih su izrađeni su izdržljivi, čime se osigurava dugovječnost i zaštita sadržaja, a raznolikim stilovima, bojama i uzorcima, ovi ruksaci također postaju modni izraz.  

Kupovina s povjerenjem 

Zduna Trade predano radi na pružanju vrhunske usluge kupcima. Webshop je jednostavan za korištenje, a sigurnosne mjere su na najvišem nivou kako bi privatnost i podaci korisnika bili u potpunosti zaštićeni. Ako ste ipak ljubitelj fizičke kupovine, uvijek možete posjetiti Zduna Trade trgovinu! 

Pridružite se Zduna Trade obitelji 

Postanite dio zajednice zadovoljnih kupaca koji već uživaju u prednostima Zduna Trade webshopa. Kvaliteta, raznolikost, i izvrsna usluga samo su neki od razloga velikog broja impresioniranih korisnika, uvjerite se i sami! 

Ovu zanimljivu trgovinu pronađite na već navedenoj adresi, Konjščinska ul. 19 u Zagrebu ili jednostavno posjetite webshop i opskrbite se svime što vam je potrebno već danas – detaljnije na  https://zdunatrade.hr/

Vaša potraga za vrhunskim potrepštinama završava ovdje! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

10 godina borbe – Svjetski dan multiple skleroze
PROMO

10 godina borbe – Svjetski dan multiple skleroze

Izgubili su zdravlje, zbog dijagnoze mnogi i posao, a sada se boje kako će im uzeti i vozačke dozvole

Optika Jo-Jo proslavila 33. rođendan
PROMO

Optika Jo-Jo proslavila 33. rođendan

Optika Jo-Jo osnovana je prije 33 godine i brzo je stekla reputaciju jedne od najpouzdanijih optika u Hrvatskoj. Od male obiteljske firme razvili su svoju maloprodajnu mrežu do impozantne brojke od 18 poslovnica koje sada uspješno posluju u Zagrebu i široj okolici.
U kina stiže Garfield - Savršeni obiteljski film!
PROMO

U kina stiže Garfield - Savršeni obiteljski film!

Obožavani mačak stiže na velika platna