Obavijesti

Promo sadržaj

Od sada možete trgovati cijenom dionica Pfizera i Moderne iz Hrvatske

Od sada možete trgovati cijenom dionica Pfizera i Moderne iz Hrvatske
2

23. kolovoza tržišta su dobila ogroman zamah, kada je američka Uprava za hranu i lijekove u potpunosti odobrila Pfizerovo cjepivo protiv Covid-a. Dionice Pfizera porasle su odmah nakon odobrenja, dok su dionice Moderne porasle za 107% u posljednja tri mjeseca nakon što je njihovo cjepivo protiv Covid-a za stariju djecu i tinejdžere dobilo odobrenje EU.

Fortrade, za sve koji su zainteresirani naučiti kako od svoje kuće trgovati cijenom dionica Pfizera i Moderne (takozvani financijski ugovor za razliku, engl. CFD) ili jednostavno žele proširiti svoje znanje, pripremio je besplatni vodič “Kako trgovati cijenom dionica farmaceutskih tvrtki”. Vodič je prilagođen svim razinama znanja i možete ga preuzeti preko linka ispod.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom dionica farmaceutskih tvrtki” preuzmite ovdje.

Jedna od glavnih prepreka neodlučnosti s Pfizer cjepivom bila je činjenica da nisu svi podaci u potpunosti proučeni i prezentirani kako bi dobilo punu suglasnost. Međutim, sada je vjerojatno da će biti cijepljeno više ljudi, a očekuje se da će se više pritiska staviti na radnike javnog i privatnog sektora u svrhu cijepljenja. To je smirilo investitore zabrinute zbog povratka ograničenja i potencijalnog negativnog utjecaja na gospodarstvo.

Moderna je porasla nakon vijesti o odobrenju Pfizera i potvrdila da će u narednim tjednima dobiti punu suglasnost FDA-e, što će vjerojatno dovesti do daljnjeg povećanja cijena. No, zalihe su ugrožene nakon što su otkrivene zaražene bočice Covid cjepiva u Japanu. EU istražuje španjolsku tvornicu Moderne koja je proizvela zaraženo cjepivo. I pored toga, Moderna je porasla za 107% u posljednja tri mjeseca nakon što je njihovo cjepivo protiv Covid-a za stariju djecu i tinejdžere dobilo odobrenje EU.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom dionica farmaceutskih tvrtki” preuzmite ovdje.

 

CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 73% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca. Budite svjesni: možete izgubiti sve, no ne više od salda na računu za trgovanje. Ti proizvodi možda nisu prikladni za sve klijente, stoga svakako morate biti sigurni da razumijete rizike i potražiti neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili zahtjev za transakcijom u bilo kojem financijskom instrumentu. Fortrade odbacuje svaku odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih informacija, kao niza bilo kakve posljedice koje nastanu kao posljedica uporabe ovih informacija. Ne daju se bilo kakva jamstva točnosti ili potpunosti tih informacija te, stoga, svaka osoba koja djeluje na temelju tih informacija, čini to u potpunosti na vlastiti rizik. Informacije na ovom web-mjestu nisu namijenjene za stanovnike Sjedinjenih Država, Belgije ili Francuske i nisu zamišljene da budu distribuirane ili korištene od strane bilo koje osobe, u bilo kojoj državi ili jurisdikciji u kojima bi takva distribucija ili upotreba bila u suprotnosti s lokalnim zakonima ili regulativom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zamijenite stare krovne prozore i kupite vanjsku tendu za zaštitu od vrućine za samo 1 euro
PROMO

Zamijenite stare krovne prozore i kupite vanjsku tendu za zaštitu od vrućine za samo 1 euro

Jeste li znali da zastarjeli krovni prozori mogu pridonijeti gubitku energije zbog loše izolacije, propuštanja zraka i dotrajalosti materijala?

Za Međunarodni dan svemirskih letova uskočite u EON letjelicu i poletite među zvijezde
PROMO

Za Međunarodni dan svemirskih letova uskočite u EON letjelicu i poletite među zvijezde

Na današnji dan, prije 63 godine, Jurij Aleksejevič Gagarin otputovao je u svemir, a mi vam nudimo kartu za filmska bespuća, koju nikako ne želite propustiti
Promjene u Upravi Addiko banke d.d.: Marko Bolanča je novi član Uprave
PROMO

Promjene u Upravi Addiko banke d.d.: Marko Bolanča je novi član Uprave

Europska središnja banka (ECB) i Hrvatska narodna banka (HNB) potvrdile su imenovanje Marka Bolanče novim članom Uprave Addiko banke d.d.