Promo sadržaj

Komentari 0

Od sada u Poliklinici Rotim isprobajte najbolje od estetske medicine

Od sada u Poliklinici Rotim isprobajte najbolje od estetske medicine

Male estetske korekcije čine velike promjene

Neinvazivna estetska medicina najbrže je rastuća grana u medicini i predstavlja neinvazivni ekvivalent plastičnoj kirurgiji. Veliku popularnost u Hrvatskoj i svijetu duguje činjenici da su ovakvi zahvati maksimalno učinkoviti, sigurni, a rezultati su vidljivi odmah. Poliklinika Rotim je poznata po tome što prati sve svjetske trendove i okuplja tim vrhunskih medicinskih profesionalaca kojima  su na prvom mjestu zdravlje i zadovoljstvo pacijenata. U suradnji s dr. sc. Željkom Rotimom, univ. mag. med. dent. pacijentima su od sada dostupni i najbolji zahvati nekirurške estetske medicine. Ordinacija estetske medicine nalazi se u Poliklinici Rotim u Zagrebu, Zaharova ulica broj 3.

Sve nekirurške i minimalno invazivne zahvate estetike lica u Poliklinici Rotim izvodi licencirani i ovlašteni instruktor dr. sc. Željko Rotim, univ. mag. med. dent. koji je osnivač i predsjednik Hrvatskog društva za estetsku medicinu i edukacijske ustanove Medical Esthetic Institute, za edukaciju iz područja antiaging estetske medicine. Uz niz drugih aktivnih uloga u tom području, pokretač je i voditelj cjeloživotnog obrazovanja nekirurške estetske medicine u sklopu poslijediplomskog studija Medicinskog fakulteta u Rijeci i Medical Esthetic Instituta – Esthetic Academy.

dr. sc. Željko Rotim, univ. mag. med. dent.

S ordinacijom za nekirurške i minimalno invazivne metode estetske medicine u Poliklinici Rotim širimo ponudu za naše postojeće i nove pacijente. Uvijek težim onome „manje je više“, što znači prirodan izgled uz najbolje estetske korekcije. Hijaluronski fileri i botox jamče odlične i trenutačne rezultate na brz i siguran način. Cilj mi je da svi koji dođu kod nas željni promjene odu sretniji, osvježenog i pomlađenog izgleda. Bit će mi zadovoljstvo ukazati na to da se estetska medicina ne bavi se samo korekcijama već dovodi do vidljive promjene koja mijenja svakodnevni život pojedinca nabolje.“ – rekao je dr. sc. Željko Rotim, univ. mag. med. dent.

Za privlačan, pomlađen i njegovan izgled najvažnije je odabrati iskusnog i licenciranog stručnjaka jer je to ključno za uspješan rezultat kod hijaluronskih filera i botoxa. Koji estetski zahvat bi bio najbolji za vas, saznat ćete na prvom pregledu kod dr. Željka Rotima! Dogovorite svoj termin na stranici rotim.hr ili pozivom na broj 01 323 2958.