Obavijesti

Promo sadržaj

Od sada u Poliklinici Rotim isprobajte najbolje od estetske medicine

Od sada u Poliklinici Rotim isprobajte najbolje od estetske medicine
2

Male estetske korekcije čine velike promjene

Neinvazivna estetska medicina najbrže je rastuća grana u medicini i predstavlja neinvazivni ekvivalent plastičnoj kirurgiji. Veliku popularnost u Hrvatskoj i svijetu duguje činjenici da su ovakvi zahvati maksimalno učinkoviti, sigurni, a rezultati su vidljivi odmah. Poliklinika Rotim je poznata po tome što prati sve svjetske trendove i okuplja tim vrhunskih medicinskih profesionalaca kojima  su na prvom mjestu zdravlje i zadovoljstvo pacijenata. U suradnji s dr. sc. Željkom Rotimom, univ. mag. med. dent. pacijentima su od sada dostupni i najbolji zahvati nekirurške estetske medicine. Ordinacija estetske medicine nalazi se u Poliklinici Rotim u Zagrebu, Zaharova ulica broj 3.

Sve nekirurške i minimalno invazivne zahvate estetike lica u Poliklinici Rotim izvodi licencirani i ovlašteni instruktor dr. sc. Željko Rotim, univ. mag. med. dent. koji je osnivač i predsjednik Hrvatskog društva za estetsku medicinu i edukacijske ustanove Medical Esthetic Institute, za edukaciju iz područja antiaging estetske medicine. Uz niz drugih aktivnih uloga u tom području, pokretač je i voditelj cjeloživotnog obrazovanja nekirurške estetske medicine u sklopu poslijediplomskog studija Medicinskog fakulteta u Rijeci i Medical Esthetic Instituta – Esthetic Academy.

dr. sc. Željko Rotim, univ. mag. med. dent.

S ordinacijom za nekirurške i minimalno invazivne metode estetske medicine u Poliklinici Rotim širimo ponudu za naše postojeće i nove pacijente. Uvijek težim onome „manje je više“, što znači prirodan izgled uz najbolje estetske korekcije. Hijaluronski fileri i botox jamče odlične i trenutačne rezultate na brz i siguran način. Cilj mi je da svi koji dođu kod nas željni promjene odu sretniji, osvježenog i pomlađenog izgleda. Bit će mi zadovoljstvo ukazati na to da se estetska medicina ne bavi se samo korekcijama već dovodi do vidljive promjene koja mijenja svakodnevni život pojedinca nabolje.“ – rekao je dr. sc. Željko Rotim, univ. mag. med. dent.

Za privlačan, pomlađen i njegovan izgled najvažnije je odabrati iskusnog i licenciranog stručnjaka jer je to ključno za uspješan rezultat kod hijaluronskih filera i botoxa. Koji estetski zahvat bi bio najbolji za vas, saznat ćete na prvom pregledu kod dr. Željka Rotima! Dogovorite svoj termin na stranici rotim.hr ili pozivom na broj 01 323 2958.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve