Odlična ponuda financiranja: nikad lakše do novog Forda | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Odlična ponuda financiranja: nikad lakše do novog Forda

Odlična ponuda financiranja: nikad lakše do novog Forda
4

Ford je pripremio veliku akcijsku ponudu za svoje osobne i gospodarske automobile. Na akciji su Fiesta, Focus, EcoSport, Kuga, Puma, Transit...

Ford je pripremio veliku akcijsku ponudu izvrsno opremljenih modela iz Ford osobnog i gospodarskog programa uz financiranje operativnim leasingom u suradnji s OTP Leasingom bez učešća i bez troškova obrade, uz akcijsku kamatu.

U sklopu akcije, prvih 100 kupaca Ford Fieste, Focusa ili EcoSporta ostvaruju i dodatnu pogodnost, besplatnu registraciju i obavezno osiguranje za prvu godinu. Nudi se i bogat izbor ostalih opcija financiranja i to operativni leasing s učešćem, financijski leasing s učešćem ili financijski leasing na 2, 3 ili 4 rate bez troškova obrade. Na automobile Ford daje pet godina jamstva, a isporuka je odmah.

U ovoj ponudi Ford Fiesta nudi se od 1.256 kn mjesečno, EcoSport od 1.529 kn mjesečno, a Ford Focus od 1.995 kn mjesečno.

Također u sklopu akcije, prvih 100 kupaca ili Ford Pume ili Ford Kuge ostvaruju i dodatnu pogodnost, gratis kasko osiguranje za prvu godinu. I za ove modele nudi se bogat izbor ostalih opcija financiranja, 5 godina jastva te isporuka odmah. Također, kupci Kuge putem financiranja ugovorenog preko OTP Leasinga ostvaruju i unaprijed uključenu uštedu od 10.000 kn s PDV u odnosu na redovnu cijenu vozila.

Bogato opremljena Ford Puma Titanium nudi se već od 1.923 kn mjesečno, a Ford Kuga Titanium od 2.518 kn mjesečno.

Akcija vrijedi i za gospodarska vozila, a prvih 100 kupaca ili Ford Couriera ili Ford Connecta ili Ford Customa ili Ford Transita ostvaruju i dodatnu pogodnost u vidu besplatne registracije i obveznog osiguranja za prvu godinu. I za gospodarske modele nudi se bogat izbor ostalih opcija financiranja, 5 godina jastva te isporuka odmah. Više saznajte na Ford.hr.

U ovoj ponudi Ford Courier nudi se 1.215 kn mjesečno + PDV, Ford Connect od 1.554 kn mjesečno + PDV, Ford Custom od 2.068 kn mjesečno, a Ford Transit od 2.256 kn mjesečno + PDV.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central