Promo sadržaj

Komentari 0

Odlična ponuda financiranja: nikad lakše do novog Forda

Odlična ponuda financiranja: nikad lakše do novog Forda

Ford je pripremio veliku akcijsku ponudu za svoje osobne i gospodarske automobile. Na akciji su Fiesta, Focus, EcoSport, Kuga, Puma, Transit...

Ford je pripremio veliku akcijsku ponudu izvrsno opremljenih modela iz Ford osobnog i gospodarskog programa uz financiranje operativnim leasingom u suradnji s OTP Leasingom bez učešća i bez troškova obrade, uz akcijsku kamatu.

U sklopu akcije, prvih 100 kupaca Ford Fieste, Focusa ili EcoSporta ostvaruju i dodatnu pogodnost, besplatnu registraciju i obavezno osiguranje za prvu godinu. Nudi se i bogat izbor ostalih opcija financiranja i to operativni leasing s učešćem, financijski leasing s učešćem ili financijski leasing na 2, 3 ili 4 rate bez troškova obrade. Na automobile Ford daje pet godina jamstva, a isporuka je odmah.

U ovoj ponudi Ford Fiesta nudi se od 1.256 kn mjesečno, EcoSport od 1.529 kn mjesečno, a Ford Focus od 1.995 kn mjesečno.

Također u sklopu akcije, prvih 100 kupaca ili Ford Pume ili Ford Kuge ostvaruju i dodatnu pogodnost, gratis kasko osiguranje za prvu godinu. I za ove modele nudi se bogat izbor ostalih opcija financiranja, 5 godina jastva te isporuka odmah. Također, kupci Kuge putem financiranja ugovorenog preko OTP Leasinga ostvaruju i unaprijed uključenu uštedu od 10.000 kn s PDV u odnosu na redovnu cijenu vozila.

Bogato opremljena Ford Puma Titanium nudi se već od 1.923 kn mjesečno, a Ford Kuga Titanium od 2.518 kn mjesečno.

Akcija vrijedi i za gospodarska vozila, a prvih 100 kupaca ili Ford Couriera ili Ford Connecta ili Ford Customa ili Ford Transita ostvaruju i dodatnu pogodnost u vidu besplatne registracije i obveznog osiguranja za prvu godinu. I za gospodarske modele nudi se bogat izbor ostalih opcija financiranja, 5 godina jastva te isporuka odmah. Više saznajte na Ford.hr.

U ovoj ponudi Ford Courier nudi se 1.215 kn mjesečno + PDV, Ford Connect od 1.554 kn mjesečno + PDV, Ford Custom od 2.068 kn mjesečno, a Ford Transit od 2.256 kn mjesečno + PDV.