Obavijesti

Promo sadržaj

Odlične vijesti za sve obožavatelje velikih ekrana

Odlične vijesti za sve obožavatelje velikih ekrana

Znate li gdje se u Hrvatskoj nalazi najveći indoor ekran? Već danas možete ga vidjeti posjetite li društveno najfrekventniju točku Novog Zagreba

Početak je najvažniji dio svakog posla. U duhu mudre Platonove izreke, najveći hrvatski pružatelj digitalnog in/outdoor oglašavanja, Go2Digital je početak nove poslovne godine obilježio postavljanjem najvećeg indoor ekrana u Hrvatskoj. Ovu impresivnu instalaciju možete vidjeti već danas u shopping centru Avenue Mall, na društveno najfrekventnijoj točki Novog Zagreba.

U partnerstvu sa Samsungom ovih dana aktiviran je ekran površine čak 90 m² koji cijelom dužinom i širinom pokriva panoramsko dizalo na glavnom ulazu novozagrebačkog shopping centra. Svojom rezolucijom od 4k je površinski i rezolucijski najveća i najimpresivnija instalacija koju je Go2Digital do sada instalirao u zatvorenom prostoru.

Prvom velikom investicijom najavljuju svoje planove i rast za ovu godinu. Industrija digitalnog vanjskog oglašavanja u prošloj godini pokazala se kao jedna od najotpornijih medijskih niša unatoč specifičnim okolnostima. „2021. godinu vidimo kao godinu velikih prilika za sve nas. Radujemo se povratku ljudi na ulice, trgove i u shopping centre.“ izjavio je Edin Pašalić, direktor Go2Digitala. „Rast investicija u ovoj godini nastavljamo planirajući sljedeći veliki poduhvat. Sredinom godine instalirat ćemo najveći vanjski digitalni ekran u Hrvatskoj po uzoru na najpoznatije svjetske digitalne instalacije poput onih na njujorškom Times Squareu ili na Piccadillyu u Londonu.

Većinu suvremenih projekata unutarnjeg/vanjskog digitalnog oglašavanja u Hrvatskoj, Go2Digital postiže pomoću najsuvremenijih Samsung zaslona koji nude idealnu kombinaciju vrhunske kvalitete slike i intuitivne upotrebljivosti.

S obzirom kako se sve više tvrtki okreće LED tehnologiji radi unapređenja korisničkog iskustva, Samsung zasloni serije IER nude idealnu kombinaciju vrhunske kvalitete slike i intuitivne upotrebljivosti. Serija IER osvaja kupce vodećim tehnologijama za poboljšanje slike, pružajući jasniji i realističniji sadržaj. Fino podešena jednolikost i precizna boja čak i pri slaboj svjetlosti osiguravaju poboljšani prikaz. Jednostavna instalacija i fleksibilne mogućnosti konfiguracije omogućuju tvrtkama privlačan zaslon bez obzira na prostorna ograničenja. Napredni dizajn serije IER pruža fleksibilnost za bilo koji zatvoreni prodajni prostor ili neko drugo poslovno okruženje. Uz podršku portretne i pejzažne orijentacije pa čak i zakrivljene instalacije te instalacije u obliku slova L, sadržaj se može prikazati u skladu s željenim izgledom“, rekao je Dino Kovačević, voditelj prodaje odjela potrošačke elektronike, Samsung Electronics Adriatic.

Više o Go2Digital pronađite na G2D.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.