Obavijesti

Promo sadržaj

Odmor iz snova uz more po super povoljnim cijenama

Odmor iz snova uz more po super povoljnim cijenama

Putnička agencija Azur Tours  u svojoj ponudi ima preko 300 hotela i veliki broj apartmanskih naselja od Istre do Dubrovnika. Toplije vrijeme zove na more, a polupansion možete dobiti već za 197 kuna

Druženje, odmor, a nevjerojatni zalasci sunca koje još dugo pamte. Putovanja. Ma nema tko ih ne voli. Svako putovanje je uzbudljivo, zabavno i dobro za naše fizičko blagostanje. Azur Tours, turistička agencija iz Zagreba, već 21 godinu svojim kupcima nudi  nove i povolje ponude na atraktivnim domaćim, ali i inozemnim destinacijama gdje vas sigurno čeka provod života.
Oni koji putuju reći će vas da im to smanjuje stres, pomaže im da spoznaju sebe, čime ih sretnijima, zadovoljnijima i opuštenijima. Osim toga, daje vam priliku da se odmaknete od svakodnevnih obaveza i prestanete se osjećati „zarobljeno“. Osim toga pojačava mentalno i emocionalno zdravlje. 

Osim inozemskih putovanje, Hrvatska uistinu ima što pokazati. A čim krene toplije vrijeme, svi žele otići na more. Putnička agencija AZUR TOURS  u svojoj ponudi ima preko 300 hotela i veliki broj apartmanskih naselja Od Istre do Dubrovnika. Ljetovanje na Jadranu (https://www.azurtours.hr/ljetovanje-jadran) uz organizaciji Azur Toursa uistinu je vrhunski organizirano, a osim toga, u ponudi imaju i posebne, snižene ponude hotela na Jadranu pa tako svoj odmor iz snova možete prilagoditi svom budžetu. Na internetskim stranicama agencije pronaći ćete i rubriku  First minute Jadran gdje su izdvojeni hoteli i apartmani koji daju popust za rane rezervacije.

Ako je vaš odabir Kvarnerski zaljev ove godine, tada svakako preporučamo Opatiju gdje najbolje holele možete dobiti po 277 kuna na dan za polupansion ili Crkvenicu gdje polupansion možete dobiti već ta 277 kuna po danu. I Istra ima svoje čari, posebno hotel Park u Lovranu, koji je smješten tih uz more, a u kojem ćete polupansion dobiti već od 230 kuna po danu.

Ako želite južnije, izbor je također velik. U Petrčanima se nalazi hotel Pinija 4*, koji se nalazi u borovoj šumi, uz more, za čiji ćete polupansion izdvojiti od 382 kune. Izvrstan smještaj s velikim brojem obiteljskih soba dobit ćete u Biogradu, u Mediteranskom selu San Antonio 3*. Soba za dvije osobe stoji od 3.990 kn za sedam dana polupansiona. Ako je vaš izbor za odmor Dugi otok, tada možete uživati u hotelu Božava gdje polupansion od 305 kuna po danu možete dobiti tijekom cijele sezone 2020. Tu je hotel Hotel Maxim 4*, izvrstan mali butique hotel lociran uz more, gdje polupansion stoji od 399 kuna po danu.  U ponudi je Murter, Jezera, gdje apartmani u Jezera Village 2*  za sedam dana najma stoje  2.590 kn.

 

I hotel Imperial Park 3* u Vodicama ima snižene cijene kroz cijelu sezonu 2020. je za polupansion potrebno izdvojiti 306 kuna za dan, a u hotel Miran 3* od 248 kn/dan. 

Želite li pak upoznati čari otoka Mljeta, Azur Tours preporuča hotel Odisej gdje polupansion stoji od 197 kn/dan. Za Lastovo kažu da je otok kristalnih zvijezda, a ako ga poželite posjetiti, tu je hotel Solitudo gdje ćete  polupansion platiti od 276 kn/dan. 

Oni koji su ikad krstarili kažu da je to odmor kojeg morate probati barem jednom u životu. Azur Tours u svojoj ponudi ima krstarenje Jadranom motornim brodovima gdje sedam polupansiona stoji od 2.775 kn. 

U ponudi je i krstarenje Mediteranom gdje je bogata ponuda MSC i Costa krstarenja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume