Obavijesti

Promo sadržaj

Održana hrvatska premijera filma Borg/McEnroe

Održana hrvatska premijera filma Borg/McEnroe
1

U srijedu, 27. rujna 2017. u Kaptol Boutique Cinema održana je svečana premijera filma Borg/McEnroe u suradnji s Veleposlanstvom Kraljevine Švedske

Mnogobrojni poklonici tenisa imali su priliku uživati u dugoočekivanoj sportskoj poslastici. Puna dvorana potvrdila je veliku zainteresiranost za ovaj film, a pozdravni govor održao je veleposlanik Švedske u Hrvatskoj, Njegova Ekselencija gospodin Lars Schmidt koji je s publikom poigrao bacivši im nekoliko teniskih loptica za zagrijavanje. Publika je bila oduševljena filmom koji je na kraju i nagradila velikim pljeskom.

Premijeri su prisustvovali brojni veleposlanici, predstavnici Hrvatskog teniskog saveza i poznata lica među kojima su bili: veleposlanici Švedske, Norveške, Danske, Islanda, Slovačke, Australije i Čilea, Mladen Tončić, Nenad Bach, Kazimir Ilijaš, Ivan Vukušić, Ana Maras Harmander i mnogi drugi.

Film prati razvoj karijera dviju teniskih legendi, Björna Borga i Johna McEnroea, a fokusira se na rivalstvo koje je vrhunac doseglo za vrijeme slavnog finala Wimbledona 1980. godine. Bilo je to rivalstvo dvaju apsolutno različitih temperamenata. Borg je bio dešnjak, ravnodušan i smiren, a McEnroe ljevoruk, zanesen i eksplozivan. Publika je voljela Borga dok je McEnroe bio negativac. McEnroe je bio vatra, Borg je bio led, a njihov odnos definirao je rivalstvo u sportu. Zahvaljujući ovoj dvojici, tenis je 80-ih godina doživio procvat, a njihovi mečevi zauvijek će ostati zapamćeni kao klasici.

Film Borg/McEnroe možete pogledati u redovnoj sitribuciji od 28.09.2017. u hrvatskim kinima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.