Obavijesti

Promo sadržaj

Održane premijere filma "Petar Zecimir" u Zagrebu i Splitu

Održane premijere filma "Petar Zecimir" u Zagrebu i Splitu
8

Ovog vikenda održane su premijere igrano-animiranog filma “Petar Zecimir” paralelno u kinima Cineplexx City Center one Zagreb East i Split.

Uz projekciju ove animirano-igrane avanture najpoznatijeg zeca na svijetu posjetitelji su uživali u prigodnom programu Zekanje, organizirano u partnerstvu sa Zoološkim vrtom grada Zagreba, koji je uključivao druženje s ekipom filma i s maskotama životinja, piće dobrodošlice i još pregršt zečje/dječje zabave koja je razveselila one najmlađe ali i njihove roditelje. U duhu Petra Zecimira tijekom cijelog događaja grickala se naravno mrkva, najdraže jelo Petra Zecimira. 
 
Premijeri i zekanju pridružili su se i glumci koji su sudjelovali u sinkronizaciji filma Luka Bulić, Tihana Lazović, Dušan Bućan, Dalibor Petko, Zlatan Zuhrić Zuhra, Bruno Šimleša, Ana Begić Tahiri, Nina Kaić Madić ... i osobe iz svijeta medija, filma, glazbe... između ostalih i Nives Celzijus, Iris Pinjuh Androšević, Ana Gruica, Ana Čagalj, Žanamari Perčić, Dunja Mazzocco Drvar ...

Petar Zecimir ili originalno Peter Rabbit na veliko platno iskače ravno iz širom obožavane i rado čitane istoimene serije knjiga engleske spisateljice Beatrix Potter koja je prodana u preko 45 milijuna primjeraka i to na čak 36 jezika. Ovaj obožavani zec u plavom kaputu i bez hlača je svojevrsna ikona koja je zaludila sve generacije i koja se tradicionalno prenosi s generacije na generaciju. Upravo zato nije niti najmanje iznenađujuće njegovo filmsko ostvarenje. Avanture Petra Zecimira bit će zasigurno najveći obiteljski filmski događaj ovog proljeća!

Igrano-animirani film “Petar Zecimir” od 22.3. u kinima! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!