Obavijesti

Promo sadržaj

Održavajte svoju hranu svježom uz Side by side hladnjake

Održavajte svoju hranu svježom uz Side by side hladnjake
4

Side by side hladnjaci ultimativni su izbor za sve koji žele praktičan i učinkovit način očuvanja svježine svoje hrane

Ovi hladnjaci predstavljaju lako dostupno i dobro organizirano skladište za sve namirnice. Zbog većeg volumena osiguravaju manje odlazaka u kupnju i čak pomažu u smanjenju bacanja hrane zahvaljujući boljem pregledu namirnica u vaše hladnjaku. Mnogi Side by side hladnjaci dolaze s dodatnim značajkama kao što su dozatori vode i leda, kontrola temperature i digitalni zasloni, što ih čini praktičnim i modernim izborom za svaku kuhinju.

Prednosti Side by side hladnjaka

Side by side hladnjaci izvrstan su izbor za korisnike koji traže moderan dizajn i moćnu tehnologiju za očuvanje svježine hrane. Zbog svoje veće zapremine, nude više prostora za hlađenje i lako dostupno, dobro organizirano skladištenje hrane i pića. S većim hladnjakom uštedjet ćete vrijeme na čestim odlascima u trgovinu i ujedno spriječiti bacanje hrane uz jasan pregled namirnica. Tako ćete uvijek znati što je na zalihama, a što prvo treba potrošiti.

Nikada više ne odleđujte svoj zamrzivač

Gorenje Side by Side hladnjaci opremljeni su s nekoliko izvanrednih značajki. Svi rashladni uređaji proizvedeni u Valjevu, opremljeni su funkcijom NoFrost Plus koja se nalazi u odjeljku zamrzivača. Ova funkcija sprječava nakupljanje leda i inja, što znači da nećete morati odmrzavati unutrašnjost zamrzivača, a njegov se kapacitet može učinkovitije koristiti jel nema leda. Paketi ili komadi smrznute hrane neće se lijepiti jedni za druge, čime će odjeljak zamrzivača biti čist i uredan.

Tiši, izdržljiviji i učinkovitiji

Ako razmišljate o kupnji novog hladnjaka, možda ste naišli na pojam inverterski kompresor ili inverter motor. Što to znači i kako djeluje? Inverterski kompresor polako se pokreće, povećava brzinu kako bi postigao željenu temperaturu, a zatim je smanjuje tek toliko da održi temperaturu. Posljedično, hladnjaci s ovom tehnologijom su tiši, dugotrajniji i troše manje energije. Svi Side by Side hladnjaci Gorenja proizvedeni u Europi opremljeni su inverterskom tehnologijom.

Od zamrzivača do hladnjaka

Uz brz životni stil, korisnici traže uređaje koji su svestrani i brzo se prilagođavaju različitim potrebama. Jeste li ikada priredili veliki ručak ili večeru i htjeli spremiti ostatke hrane i pića u

već pun hladnjak dok vam je zamrzivač bio prazan? Moderni hladnjaci dizajnirani su na način da taj problem uzimaju u obzir. U Gorenju su razvili funkciju ConvertActive koja olakšava pretvaranje odjeljka zamrzivača u odjeljak hladnjaka samo jednostavnim pritiskom na gumb. Također ga je moguće pretvoriti u veliki ZeroZone, pružajući više prostora za skladištenje grickalica ili pića.

Slijedeći nekoliko jednostavnih savjeta, kao što je držanje hladnjaka punim, ali ne prenatrpanim, držanje vrata zatvorenim što je više moguće i postavljanje temperature na optimalnu razinu, korisnici mogu dodatno smanjiti potrošnju energije. Side by side hladnjaci Gorenja pametan su i održiv izbor za svakoga tko želi uređaj koji je energetski učinkovit i ekološki prihvatljiv. Sa svojim naprednim funkcijama i europskom proizvodnjom, ne samo da su izvrstan dodatak svakom domu, već i dokaz da je marka Gorenje predanosti održivosti.

Pronađite pravi Gorenje hladnjak za vas.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!
BOLUJE OD NEIZLJEČIVE BOLESTI

Koch je zbog petardi oglušio, a Maksimir je opisao rečenicom: Pravi stadion, smrdi po urinu!

Iako je u Dinamu proveo samo jednu sezonu, zavolio je taj klub i Zagreb i volio bi još jedanput doći na utakmicu. Pamti Mikića, Vukojevića, pobjedu u Amsterdamu..., a prije 17 godina je rekao: 'Modrić je najbolji na svijetu'