Obavijesti

Promo sadržaj

Offroad poligon u Zaprešiću: avantura počinje!

Offroad poligon u Zaprešiću: avantura počinje!
2

Ideja je da jedan dan Offroad Adventure Camp postane veliko okupljalište avanturista iz cijele Hrvatske. A u planu je i poligon specijaliziran za dirt bicikle

Zaprešić je dobio svoj offroad poligon, offroad 'igralište' za sve ljubitelje ekstremnih vožnji. Od 24. do 27.5. za posjetitelje se otvara jedinstveni međunarodni tematski sajam automobila, motocikala, bicikala, kampera, kamp opreme te ostale auto-moto i outdoor opreme. Sajam je otvorne svaki dan od 10 do 19 sati.

Kod Westgate Shopping Cityja (kod ulaza 1), na površini od 65.000 m2 osposobljena su čak tri tematska parka - Camping park, Show park i Offroad park. Ideja je da jedan dan Offroad Adventure Camp postane veliko okupljalište avanturista iz cijele Hrvatske. A u planu je i poligon specijaliziran za dirt bicikle.

Offroad park nudi dvije koncepcijske staze: Offroad staza za SUV i 4x4 vozila te supercross staza za motocikle.

Demo vožnje i natjecanja organizirat će Nenad Šipek najtrofejniji vozač motocross-a u Hrvatskoj koji je ukupno 18 puta osvojio naslov Prvaka Hrvatske.

U sklopu Show parka predstavit će se noviteti i iz auto industrije, testna i rabljena vozila, motocikli, quadovi i bicikli te oprema za planinarenje, trčanje i slobodno vrijeme na otvorenom.

Posjetitelji će s instruktorima moći isprobati offroad stazu. Princip je jednostavan, na štandu željenog proizvođača dobit će kupon i instruktor će ih odabranim SUV-om provesti kroz poligon. Vožnja traje 5-10 minuta. Za sve posjetitelje pripremili smo after party koji će se održati u subotu.

Poligon je organiziran u suradnji s Westgate Shopping Cityjem, a pod pokroviteljstvom grada Zaprešića, Ministarstva turizma i Hrvatske Gospodarske Komore ovaj događaj, prvi takve vrste u regiji, još jedan je u nizu atraktivnih turističkih događanja koji unapređuju i obogaćuju turističku ponudu Grada Zaprešića.

Cijena ulaznice za sajam iznosi 10 kn za starije od 18 godina. Ulaznica ujedno služi kao kupon za konzumaciju pića.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Pravila nagradnog natječaja #daj2svrhu
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila nagradnog natječaja #daj2svrhu

Iskorištenim Podravkinim limenkama dajte drugu svrhu i pretvorite ih u posude za cvijeće, vaze, posude za olovke, lampe... Deset najkreativnijih natjecatelja Podravka nagrađuje poklon paketima.
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti