Okupljanje malih trgovaca u Zagrebu sljedećeg tjedna | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Okupljanje malih trgovaca u Zagrebu sljedećeg tjedna

Okupljanje malih trgovaca u Zagrebu sljedećeg tjedna

Hrvatska obrtnička komora organizira "1. Obrtnički fokus – Zakon o trgovini", prvi u nizu tematskih okruglih stolova koji će raspraviti ključne izazove i trendove u obrtničkom sektoru

Ovaj koncept usmjeren je na povećanje interesa za pitanja koja utječu na obrtnike, a prvi okrugli stol održat će se 11. listopada u 10:30 sati u Velikoj dvorani Hrvatske obrtničke komore.

Glavna tema prvog Obrtničkog fokusa bit će aktualnosti u sektoru trgovine, s posebnim naglaskom na izazove Zakona o trgovini i ograničenja rada nedjeljom. Obrtnici će imati priliku zajednički analizirati utjecaj zakonodavstva na sektor te razmotriti mogućnosti i izazove koje donose promjene.

Cilj ove sektorske rasprave nije samo identificirati probleme, već potaknuti razmjenu iskustava i ideja. Hrvatska obrtnička komora želi stvoriti dinamično okruženje u kojem će obrtnici moći artikulirati svoje potrebe te zajedno s relevantnim dionicima pronaći konkretna rješenja koja će unaprijediti radne uvjete obrtnika i doprinijeti prosperitetu hrvatskog obrtništva.

Na okruglom stolu sudjelovat će relevantni panelisti: Sanja Smoljak Katić, direktorica Sektora za trgovinu pri HGK; Denis Čupić, predsjednik Udruge trgovine i logistiku; Mirko Budimir, dopredsjednik HUP-Udruge trgovine (predstavnik malih trgovaca); Zlatica Štulić, predsjednica Sindikata trgovine Hrvatske; Adolf Cvanicger, potpredsjednik HOK-a; Darko Knežević, član Predsjedništva HOK-a; Josip Smoljan, predsjednik Ceha trgovine HOK-a i Ivica Ćudina, predsjednik Ceha za trgovinu i cvjećarstvo OK Splitsko-dalmatinske županije.

"Obrtnički fokus" postat će redoviti tematski okrugli stol, svaki posvećen određenoj temi ili trendu u obrtničkom sektoru. Svaki događaj okupit će vodeće stručnjake, iskusne obrtnike i predstavnike relevantnih institucija kako bi zajedno raspravljali o problemima, potrebama i prilikama u sektoru.

Sudjelovanje na ovom okruglom stolu je besplatno, a dolazak je moguće potvrditi putem e-maila: publicrelations@hok.hr. Hrvatska obrtnička komora poziva sve zainteresirane da se pridruže i aktivno sudjeluju u oblikovanju budućnosti hrvatskog obrtništva.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central