Obavijesti

Promo sadržaj

Olakšajte svakodnevne rutine uz Huawei MateBook X 2020

Olakšajte svakodnevne rutine uz Huawei MateBook X 2020
12

Odabir novog prijenosnog računala sigurno nije lak zadatak. S jedne strane, do izražaja dolaze praktični aspekti poput najboljih performansi ili najduljeg trajanja baterije, dok s druge strane postoji osjećaj za estetiku i želja za posjedovanjem dobro dizajniranog uređaja

No, može li praktičnost istovremeno biti elegantna? Huawei MateBook X 2020 dokazuje da je to moguće impresivnim dizajnom i vrhunskim performansama.

Prenosivost u kombinaciji s vrhunskim performansama

Nije iznenađujuće, no kada se odlučimo za kupnju novog uređaja, ispada da je jedan od ključnih aspekata njegova dugotrajnost. U slučaju prijenosnih računala, takvo praktično gledište daje nam osjećaj da je naš novac dobro uložen u opremu koja će nam služiti godinama. Međutim, nisu važne samo specifikacije računala, već i njegov dizajn. Vremena kada su tehnološki uređaji, u pravilu, bili cigle dosadnog dizajna, su zauvijek prošla. Trenutno se "prenosivi" dizajn i praktičnost u najljepšoj formi pokazuju obaveznima.

Zvuči poput potrage za nedostižnim idealom? Nikako! Huawei MateBook X 2020 pokazuje da intuitivna i tehnološki napredna rješenja idu ruku pod ruku s funkcionalnim i nadasve privlačnim dizajnom. Sa svim precizno izrađenim dijelovima kućišta, ovo prijenosno računalo smanjuje težinu na nevjerojatno lakih 1 kg i mjeri debljinu od samo 13,6 mm. Ovakav dizajn čini ga elegantnim u svakom pogledu.

Pametan i lijep

Volite li se okružiti lijepim predmetima, ali istodobno tražite najintuitivna rješenja u svom svakodnevnom životu? Srećom, inovativne tehnologije u kombinaciji sa suvremenim dizajnom nam to i omogućuju. Dovoljno je spomenuti geste na pametnim telefonima, slušalice koje automatski prilagođavaju razinu poništavanja buke prema okolnim zvukovima ili rješenja ekosustava koja postupno smanjuju broj kabela u našim domovima.

To se odražava i na Huawei prijenosnike. Sjajan primjer kako učinkovito kombinirati najfiniji dizajn s rješenjima za najintuitivnije iskustvo i sigurnost je Huawei MateBook X 2020. Upravo je to prijenosnik koji je kreativno dizajniran da zaštiti vašu privatnost. Primjerice, kamera koja je diskretno skrivena u tipkovnici pojavljuje se samo kada vi to želite. Pametno, zar ne?

Dizajn pretočen u svakodnevne koristi

Poznata izreka ističe da je manje više. To se odnosi i na tehnološke uređaje koji se postupno kreću prema većoj intuitivnosti i primjeni pametnih rješenja. Kada su najkorisniji? Na primjer, u slučaju rada na daljinu, kada višak uređaja u kombinaciji s dugim popisom zadataka koje treba obaviti može izazvati pravu vrtoglavicu.

A što ako postoji kompaktno rješenje koje kombinira brojne opcije u kompaktnom obliku? Upravo je to ono što možete pronaći u Huaweiju MateDock 2 – uređaju koji je jednostavno ponijeti svugdje zahvaljujući svom elegantnom i tankom kućištu. Međutim, pametni dizajn u ovom slučaju nije sve. Huawei MateDock podržava brojne izlaze, uključujući HDMI, VGA, USB-A i USB-C kako bi udovoljio vašim potrebama za prijenos podataka, projekcije, punjenje i sve ostalo. Dvije su fraze dovoljne da ga opišu - jednostavan i lagan za upotrebu.

Vrhunski prijenosnike najbolji su u kombinaciji s najboljim pametnim telefonima kao što je Huawei Mate 40 Pro. Korisnici kombiniranjem dva vrhunska Huaweijeva uređaja dobivaju i dodatne mogućnosti zahvaljujući Huawei Share tehnologiji. Huawei MateBook prijenosnike i Huawei flagship pametne telefone moguće je povezati jednim dodirom te uživati u opcijama kao što je uređivanje fotografija s telefona na računalu. Mate 40 Pro najnoviji je Huaweijev pametni telefon, a odnedavno je dostupan i u Hrvatskoj u ponudi prodajnih partnera.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve