Omiljeni dan u mjesecu zove se Mrak četvrtak | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Omiljeni dan u mjesecu zove se Mrak četvrtak

Omiljeni dan u mjesecu zove se Mrak četvrtak

Fenomenalni popusti do čak 40% na već snižene outlet cijene čekaju vas u Designer Outletu Croatia

Kažu da je četvrtak dan optimizma i uspjeha, ali zapamtite da je to i dan najboljeg shoppinga, a gdje drugo nego u Designer Outletu Croatia, gdje svaki drugi četvrtak u mjesecu možete uloviti dodatne mrak popuste na najdraže brendove.

U ovoj inspirativnoj modnoj oazi odaberite odjevne komade i ultimativne modne dodatke kojima ćete zaokružiti svoje outfite za prijelazno razdoblje pred nama. Slojevito odijevanje, kreativna rješenja i novi modni trendovi obilježit će nadolazeće dane.

Ako ste u potrazi za ključnim komadima koji će vam uljepšati dolazak proljeća, u ovotjedni raspored svakako upišite 11.03. jer vam Designer Outlet Croatia priprema fenomenalne popuste do čak 40% na već snižene outlet cijene.

Svjetski poznati brendovi među kojima su i Hugo Boss, Gant, Replay, Guess, XYZ, Armani Exchange, Desigual i Under Armour, prije početka proljeća predstavljaju popuste kojima ćete teško odoljeti. Kako biste imali više energije za shopping, napravite predah u novootvorenom restoranu Pita Pit i isprobajte ukusne i zdrave pita sendviče ili salate.

Do Mrak četvrtka još je jedan dan, a do Designer Outleta Croatia samo 20 minuta vožnje od centra Zagreba.

Kako ne biste ništa propustili, sve mrak popuste provjerite i na https://www.designeroutletcroatia.com.

O Designer Outletu Croatia
Smješten preko puta robne kuće IKEA, na jugoistoku Zagreba uz A3 / E71, čvor Ivanja Reka A4 / E71, i samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba. Na ukupnoj površini od 15 000 četvornih metara preko 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova predstavilo se u vlastitim trgovinama. Outlet ponuda, ali i nove kolekcije dostupne su tijekom cijele godine uz 30 do 70% popusta u odnosu na preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Visokokvalitetna arhitektura Designer Outleta Croatia s tipičnim stilovima hrvatskih regija Dalmacije i starog Zagreba pruža jedinstveni šarmantni ugođaj u modnom gradiću.
Projekt je razvijen u zajedničkom ulaganju Ingka centres i Mutschler grupe. Partner za upravljanje centrom je iskusni outlet operator ROS-Retail Outlet Shopping.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central