Promo sadržaj

Komentari 0

Omiljeni Whopper probajte u novom Burger King restoranu na zapadu grada

Omiljeni Whopper probajte u novom Burger King restoranu na zapadu grada

Novi restoran Burger Kinga otvoren je u Z centru, prvom trgovačkom centru nove generacije u naselju Špansko. Ovo je četvrti restoran Kraljevih Restorana, tvrtke nositelja razvojne franšize, te ukupno šesti Burger Kingov restoran u Hrvatskoj

Z centar najnoviji je dom omiljenog Whoppera, koji je, uz ostalu slasnu ponudu Burger Kingovih menija, sada dostupan i posjetiteljima Burger King restorana na zapadu grada Zagreba. Najnoviji Burger Kingov restoran u Z centru najveći je hrvatski Burger King na 150 četvornih metara površine, a dizajniran je u skladu s novim, modernim i razigranim vizualnim identitetom koji simbolizira posvećenost najvišim standardima okusa i kvalitete hrane, uklanjanju boja, okusa i konzervansa iz umjetnih izvora, kao i odlučnom zalaganju za zaštitu i očuvanje okoliša.

U novom Burger Kingu posebna će pozornost biti posvećena ponudi proizvoda bez mesa, odnosno biljnih alternativa čijem razvoju Burger King posvećuje puno pažnje, a čiju će ponudu i dalje širiti i u 2022. godini. Uz ponudu Plant-based Whoppera, burgera biljnog podrijetla, na hrvatskim Burger King menijima se od prošle godine nalaze i sjajni Plant-based Nuggetsi - alternativa hrskavim KING nuggetsima u potpunosti biljnog podrijetla. Razvoj ponude proizvoda bez mesa koju je BK kao prvi lanac brze prehrane ponudio svojim gostima odgovor je na rastuću potražnju za kvalitetnim i ukusnim biljnim zamjenama autentičnog okusa i na sve prisutniji globalni trend svjesne prehrane.

Jela se u BURGER KING®u za razliku od drugih fast food lanaca pripremaju isključivo po narudžbi, što znači da nema unaprijed pripremljenih sendviča već se svaki radi onog trenutka kad se narudžba zaprimi. Rezultat je uvijek svjež i ukusan sendvič s najkvalitetnijim sastojcima i namirnicama, kojeg svaki gost može kreirati po svom ukusu. Kraljevski standard nalaže da se burgeri rade od najkvalitetnijih sastojaka i namirnica, bilo da se radi o biljnoj alternativi ili 100 postotnoj govedini, bez dodanih konzervansa, aditiva ili bojila, a peku se isključivo na roštilju i to na vatri, onako kao što biste radili kod kuće u vrtu.

Bez obzira na to držite li se slasnih originalnih mesnih hamburgera ili više volite isprobavati nove, jednako ukusne vegetarijanske varijacije na dobro poznatu temu, novost je što možete naručiti u novom Burger King restoranu na zapadu grada ili online, ekskluzivno preko aplikacije Wolt, te uživati u brzoj i pouzdanoj dostavi i sočnim Burger King okusima iz udobnosti vlastitog doma.

Novi restoran poštivat će sve epidemiološke mjere, stavljajući sigurnost gostiju u svjetlu pandemije na prvo mjesto.