Obavijesti

Promo sadržaj

Ona obožava prirodu i životinje, a njen automobil odnedavno štiti jedan slatki pauk

Ona obožava prirodu i životinje, a njen automobil odnedavno štiti jedan slatki pauk
13

Kada smo se prvi puta čuli, Tea Jagatić nam je odgodila razgovor jer je upravo na parkiralištu uočila mače staro ne više od mjesec dana i odlučila se za njega pobrinuti.

Kasnije, kada smo se napokon uspjeli uhvatiti i kratko porazgovarati, ispostavilo se da takve situacije i nisu baš rijetke u svakodnevici ove tridesetogodišnje učiteljice razredne nastave iz Vrbovca sa zagrebačkom adresom.

Da, događaju mi se takve stvari često. Ljudi obično okrenu glavu, ali ja ne mogu. Nije da se smatram velikim spasiteljem, ali uvijek se nekako nađem u sličnim situacijama i često sam u kontaktu s udrugama za zaštitu životinja”, kaže nam Tea.

Osim mačića, koji je još s njom i kojem se još traži dom, Tea ima još dva ljubimca. Psa Chillyja koji ima dvije godine i macu Loli staru šest godina. Nakon što završi radni tjedan, Tea se opušta tako što sa Chillyjem sjeda u auto i vozi prema Japetiću, Kleku ili nekoj drugoj šumi u kojoj će pronaći nešto mira i razbistriti misli.

Ja sam kombinacija ekstroverta i introverta

Svoj stil života opisala bih aktivnim, pomalo i hektičnim s obzirom da sam visoko energična osoba koja se voli svakodnevno upuštati u mini avanture. Ali sam istovremeno neka vrsta kombinacije introverta i ekstroverta. Kako radim s djecom, pa moj posao iziskuje puno pažnje, puno komunikacije i energije, vikendom volim otići u prirodu i malo se ispuhati. Treba mi malo da se isključim i budem sama sa sobom”, kaže.

Opuštanje počinje već za volanom. Kako kaže, Tea obožava biciklirati, ali i vožnja, pogotovo kada vikendom izlazi iz grada, na nju djeluje meditativno. “S obzirom na to da idem na vikend putovanja, važno mi je da se mogu pouzdati u svoj automobil, da mogu u svakom času ostvariti svoje i tuđe želje i da bude sve kako treba biti.”

Rekla bih da sam dobar vozač. Vozim od osamnaeste godine, tako da, iako sam relativno mlada, iza sebe imam određeni broj godina na cesti. Kada sam bila mlađa imala sam par nezgodica i neugodnosti na cesti, no sada sam već iskusna u prometu. Osjećam se samopouzdano za volanom. Tek sam odnedavno vlasnik svog prvog auta i važno mi je da ga mogu brzo i kvalitetno osigurati, bez puno papirologije, tako da mi je LAQO bilo od velike koristi”, kaže.

“Osiguranje sam odradila sjedeći na kauču”

"LAQO sam vidjela prvo na reklami na televiziji. Maskota Pavla Pauqa je jako simpatična, njega sam prvog primijetila. S obzirom da sam baš nedavno kupila auto i trebala sam kupiti osiguranje, ukucala sam LAQO u tražilicu i provjerila o čemu se tu točno radi”, priča Tea. Kako kaže, osim povoljne ponude i 50% bonusa, oduševilo ju je u vrhunsko korisničko iskustvo i jednostavan proces kupnje. ”U jednom sam trenutku sam pomislila, pa čovječe, brže sam ovo odradila nego što bih naručila hranu preko dostave. Zaista više vremena potrošim u odlučivanju između restorana nego oko police osiguranja. Ovo je zaista jedan efikasan način da odradiš sve obveze oko osiguranja kada i kako želiš. Ja sam svoju policu kupila sjedeći na kauču s mačkom”, smije se Tea.

A osim Tee, Pavle Pauq, maskota LAQO osiguranja, u kratkom je vremenu osvojio i djecu diljem zemlje. U LAQO osiguranju stoga su odlučili obradovati Pavlove male obožavatelje i kreirali dječji paket u kojem se nalaze čarapice, puzzle, flomasteri i naljepnice s likom njihova omiljenog animiranog pauka. Paket će na poklon dobiti svi koji ugovore policu LAQO osiguranja vozila do 7.3., stoga požurite na laqo.hr, osigurajte svoje vozilo bez čekanja i papirologije, a usput ćete obradovati i najmlađe.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Weekend Food Festival inspirira i slavi strast prema lokalnim okusima i inovacijama
Promo

Weekend Food Festival inspirira i slavi strast prema lokalnim okusima i inovacijama

Weekend Food Festival, jedan od najvažnijih gastronomskih festivala ove će godine u velikom dijelu biti posvećen lokalnoj gastronomiji. Očekuje se više tema koje se tiču lokalne kuhinje i tradicionalnih specijaliteta.

Upoznajte tradicionalnu hercegovačku kuću
PROMO

Upoznajte tradicionalnu hercegovačku kuću

Matej Sunara istražuje tradicionalne hercegovačke kuće u Turčinovićima, otkrivajući njihovu jedinstvenu arhitekturu
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...