Obavijesti

Promo sadržaj

Oni zvuče kao prava ABBA!

Oni zvuče kao prava ABBA!
5

Vratite se u pop eru vladavine ABBE uz autentičnu izvedbu u posebnom božićnom ugođaju!!!

Nakon dvije godine pauze zbog covida, novozagrebački Metropolis club poznat po odličnim koncertima i hit tematskim partijima odlučio je svojoj publici ispuniti božićnu želju i prije samog Božića i rasplesati sve prisutne na vječne hitove najpopularnijeg svjetskog pop banda ABBE!!

KONCERT - The Real ABBA Experience /Christmas edition -10.12.2022.

U goste Metropolis cluba dolaze oni koji donose autentičan zvuk ovih pop ikona- band Abbazia iz Rijeke! Oni koji su ih slušali i gledali kao nakon svakog finog jela tražili su klub repete, a ekipa Metroplis cluba  koji su i sami veliki fanovi ABBE nije puno oklijevala.

Stoga drage plesne kraljice i plesni kraljevi pripremite se za pravo disko pop božićno izdanje u kojemu ćete istinski uživati. Uz sam nastup Abbazie cijeli klub prevući će se u pop disko groznicu i prilagoditi se božićnom blještavilu. Ovo posebno izdanje uz nastup vrhunskih izvođača donijeti će vam pravi ugođaj 70tih i 80tih godina i vratiti u pop eru vladavine ABBE!

Grupa Abbazia je svojom izvedbom davno srušila granice i krenula na svjetska tržišta, a čine je istaknuti glazbenici koji svojom odličnom izvedbom nose epitet i priznanje autentične izvedbe grupe ABBA. Zahtjevne vokalne dionice za koje ćete na trenutak pomisliti da su uistinu od ABBE, spojile su Jozefina Jurišić nekadašnji lead vokal poznate grupe 777 i Martina Majerle jedna od najtraženijih pratećih vokala na ovim prostorima koja pjeva uz sve velike zvijezde. Ne mora se posebno ni isticati da su ove dvije dame sa svojim dugogodišnjim pjevačkim iskustvom, a i samom bojom glasa izvježbale ABBA hitove do sitnih detalja! Oni koji su ih slušali to znaju, a mnogi iz publike znali su nakon koncerta reći da su imali dojam kao da su na pravom koncertu ABBE!

Muški dio banda čine Branko Fućak – pjevač i kompozitor iz Rijeke, koji je skladao i sudjelovao na svim velikim hrvatskim festivalima zabavne glazbe, a uz njega i Aleksandar Valenčić, kompozitor, aranžer i glazbeni producent koji je aranžirao šest pjesama za Eurosong, i to za predstavnicu Hrvatske (2003.), Bosne i Hercegovine (2005.), dvaput za Sloveniju (2007. i 2009.) i dvaput za Portugal (2008. i 2012.). Aleksandar Valenčić također je jedan od najtraženijih producenata kod nas, a ovoj priči zaslužan je za cijeli aranžman hitova ABBE.

Abbazia godinama osvaja i naše a i svjetske koncertne prostore, a u Zagrebu samo svira u Metropolis clubu!

Prije dvije godine u božićnom izdanju Abbazia je oduševila prepuni klub (izlazili na nekoliko biseva), a i ove godine njihov nastup biti će upakiran u fantastično blještavilo predbožićne atmosfere.

Kako bi sve posjetitelje dobro zagrijali i pripremili za pravi disko pop maraton, za pravu disko uvertiru provjereni DJ dvojac – DJ SISH & DJ SAMMY – raspaliti će sa najvećim pop i dance hitovima tog vremena . Na vama je da uhvatite ritam, a nakon odličnog plesnjaka zapjevate na vječne hitove ABBE

Kako je publika uvijek gladna ovih bezvremenskih hitova ne sumnjamo ni da će ove godine biti odlična atmosfera, a vama savjetujemo da svoje ulaznice nabavite na vrijeme i zakoračite u posebnom božićnom ambijentu u eru vladavine apsolutnih kraljeva popa ABBE!!!! Ulaznicu za ovaj koncert možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od 50 KN, a na dan koncerta 70KN Metropolis klub(šank), Avenija Dubrovnik 10 (preko puta Velesajma), putem sustava ENTRIO.HR.

FB Event

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike