Obavijesti

Promo sadržaj

Online pripreme za maturu uz koje baš svi uspješno prolaze na platformi gradivo.hr!

Online pripreme za maturu uz koje baš svi uspješno prolaze na platformi gradivo.hr!

Platforma gradivo.hr nudi moderan i inovativan način učenja za maturu, dostupan bilo kada i bilo gdje. A u eventualnom slučaju pada, garantiraju povrat novca!

Najefikasnijim načinom pripreme za ispit državne mature pokazalo se rješavanje starih matura, a upravo su detaljna videorješenja s postupcima glavni alat za pripremu na portalu gradivo.hr. Uz ovu platformu maturanti se mogu pripremati za državnu maturu iz Matematike (A i B razine), Hrvatskog jezika, Engleskog jezike, Fizike te Kemije. Uz više od 5000 video rješenja zadataka s postupcima, dostupna su i video predavanja, online skripte s teorijskim objašnjenjima i formulama te QR zbirke zadataka za vježbu, a sve materijale moguće je isprobati besplatno, kreiranjem profila ovdje.

Ovako sistematizirane pripreme na stranici gradivo.hr usmjerene su upravo prema svakom maturantu posebno. Dostupne su bilo kada i bilo gdje tako da se vrijeme učenja može prilagoditi ostalim obavezama. Osim toga, zbog posebne organizacije materijala, svaki učenik se može fokusirati na one cjeline koje su mu najmanje jasne i posvetiti se točno onim poglavljima u kojima je slabiji. Ili jednostavno ponavljati sve po redu! To je omogućeno kroz rješenja svih dosadašnjih ispita državne mature(uključene su i ovogodišnje probne mature) uz detaljna objašnjenja u obliku videa, teorijska video predavanja, skripte i zbirke zadataka za vježbu. Uza sve to, cijene priprema na platformi gradivo.hr su i osjetno niže u odnosu na tradicionalne pripreme, a možete ih provjeriti ovdje.

Ako padnete, dobijete povrat novca

Osim kvalitetnih priprema, tvorci ove platforme garantiraju i povrat novca u slučaju neuspjeha pri polaganju ispita državne mature. Ipak, prošlogodišnja iskustva govore da je prolaznost njihovih maturanata blizu stopostotne. Iako je većina klasičnih priprema pri kraju, ove online pripreme mogu početi bilo koji dan i materijali u sklopu paketa dostupni su konstantno, bez ograničenja, sve do ispita državne mature!

Ako želiš krenuti ili nastaviti učiti uz najbolje online pripreme, pogledaj ponudu na linku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dukat osvještava javnost o ulozi šuma i nagrađuje najveće znalce
PROMO

Dukat osvještava javnost o ulozi šuma i nagrađuje najveće znalce

Kratki kvizovi za djecu i odrasle dostupni su na novoj edukativnoj platformi VolimSume.hr putem koje će se građani moći uključiti i u buduće akcije pošumljavanja

Donosimo pet načina kako savladati proljetni umor
PROMO

Donosimo pet načina kako savladati proljetni umor

Proljetni umor, poznat i kao proljetna letargija ili proljetni blues, obično se pojavljuje u ranim proljetnim mjesecima, a mnogi ljudi doživljavaju osjećaj umora, nedostatka energije ili smanjene motivacije.
Ekskluzivna projekcija filma „Građanski rat“ u Imax-u oduševila sve prisutne
PROMO

Ekskluzivna projekcija filma „Građanski rat“ u Imax-u oduševila sve prisutne

Sinoć je u zagrebačkom kinu CineStar Arena IMAX premijerno prikazan dugoočekivani film „Građanski rat“ studija A24, u distribuciji Blitz filma. Ekskluzivnoj projekciji filma prisustvovale su mnoge osobe iz javnog života, akademskih krugova i medija poput Ivana Vrdoljaka, Bože Skoke, Tvrtka Jakovine, Dražena Lalića i Vedrane Pribičević.