Obavijesti

Promo sadržaj

Online zajmovi do 10.000 kuna sa rokom otpate do 5 rata

Online zajmovi do 10.000 kuna sa rokom otpate do 5 rata
1

Potrebno je samo ispuniti jednostavnu online aplikaciju i isplata na Vaš tekući račun će uslijediti unutar 15 minuta od trenutka odobrenja zajma

Cash-Expert S.L. www.cash-expert.com je španjolska nebankarska financijska  korporacija koja putem online aplikacije istoga dana odobrava kunske zajmove u iznosu od 500 do 10.000 kuna sa rokom otplate do 5 mjeseci, a sve prema vlastitom izboru klijenta. 
Potrebno je samo ispuniti jednostavnu online aplikaciju i isplata na Vaš tekući račun će uslijediti unutar 15 minuta od trenutka odobrenja zajma. E-mailom ćete zaprimiti plan otplate zajma, a povrat se vrši jednostavno, putem internet bankarstva ili općom uplatnicom.

Online pozajmice koje nudi www.cash-expert.com su brz, siguran i diskretan put do rješenja manjih financijskih prepreka, a posebna pogodnost je web stranica na hrvatskom jeziku te isplata zajma u kunama.

Korištenjem www.cash-expert.com potrošačkih online zajmova pridružite se i vi milijunima ljudi u svijetu koji na ovaj siguran, brz i jednostavan način dolaze do potrebnog novca.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...