Optika Jo-Jo proslavila 33. rođendan | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Optika Jo-Jo proslavila 33. rođendan

Optika Jo-Jo proslavila 33. rođendan
12

Optika Jo-Jo osnovana je prije 33 godine i brzo je stekla reputaciju jedne od najpouzdanijih optika u Hrvatskoj. Od male obiteljske firme razvili su svoju maloprodajnu mrežu do impozantne brojke od 18 poslovnica koje sada uspješno posluju u Zagrebu i široj okolici.

Rođendansko slavlje optike Jo-Jo

Povodom ovog važnog jubileja, Optika Jo-Jo organizirala je poseban rođendanski događaj u svojoj poslovnici na Savici. Događaju su prisustvovali brojni suradnici iz svijeta optike i mode, koji su zajedno s zaposlenicima i klijentima proslavili ovu značajnu prekretnicu. Gosti su imali priliku razgledati najnovije kolekcije naočala, isprobati različite modele i konzultirati se s optometristima i stilistima.

Dugogodišnja Tradicija i Posvećenost Kvaliteti

Optika Jo-Jo osnovana je prije 33 godine i brzo je stekla reputaciju jedne od najpouzdanijih optika u Hrvatskoj. Od male obiteljske firme razvili su svoju maloprodajnu mrežu do impozantne brojke od 18 poslovnica koje sada uspješno posluju u Zagrebu i široj okolici. Ključ uspjeha ove optike leži u stručnosti njezinog osoblja, kvalitetnoj i raznovrsnoj ponudi te individualnom pristupu svakom klijentu. "Naša misija je oduvijek bila pružiti najbolju moguću uslugu našim klijentima i upravo je to ono što nas izdvaja," istaknula je Štefanija Polić, direktorica optike Jo-Jo.

Posebna rođendanska ponuda

Rođendanski popust od 33% na dioptrijske okvire i sunčane naočale vrijedi do kraja mjeseca svibnja, što je izvrsna prilika za sve koji trebaju nove naočale ili žele osvježiti svoj izgled za ljeto. "Ovaj popust je naš način da zahvalimo našim vjernim klijentima za podršku kroz sve ove godine," kazala je direktorica. "Želimo da svi naši klijenti imaju priliku iskusiti kvalitetu i stil koji nudimo."

12
| Foto: PROMO

Vizija budućnosti

Optika Jo-Jo ne planira stati na postignutom uspjehu. Vizija budućnosti uključuju širenje ponude, uvođenje novih tehnologija i daljnje usavršavanje usluga kako bi se još bolje odgovorilo na potrebe klijenata.Njihov primarni cilj ostaje nepromijenjen: kontinuirano rade na unapređenju usluga i ponude kako bi ostali prvi izbor za sve koji traže vrhunsku optičku uslugu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central