Optika Jo-Jo proslavila 33. rođendan | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Optika Jo-Jo proslavila 33. rođendan

Optika Jo-Jo proslavila 33. rođendan
12

Optika Jo-Jo osnovana je prije 33 godine i brzo je stekla reputaciju jedne od najpouzdanijih optika u Hrvatskoj. Od male obiteljske firme razvili su svoju maloprodajnu mrežu do impozantne brojke od 18 poslovnica koje sada uspješno posluju u Zagrebu i široj okolici.

Rođendansko slavlje optike Jo-Jo

Povodom ovog važnog jubileja, Optika Jo-Jo organizirala je poseban rođendanski događaj u svojoj poslovnici na Savici. Događaju su prisustvovali brojni suradnici iz svijeta optike i mode, koji su zajedno s zaposlenicima i klijentima proslavili ovu značajnu prekretnicu. Gosti su imali priliku razgledati najnovije kolekcije naočala, isprobati različite modele i konzultirati se s optometristima i stilistima.

Dugogodišnja Tradicija i Posvećenost Kvaliteti

Optika Jo-Jo osnovana je prije 33 godine i brzo je stekla reputaciju jedne od najpouzdanijih optika u Hrvatskoj. Od male obiteljske firme razvili su svoju maloprodajnu mrežu do impozantne brojke od 18 poslovnica koje sada uspješno posluju u Zagrebu i široj okolici. Ključ uspjeha ove optike leži u stručnosti njezinog osoblja, kvalitetnoj i raznovrsnoj ponudi te individualnom pristupu svakom klijentu. "Naša misija je oduvijek bila pružiti najbolju moguću uslugu našim klijentima i upravo je to ono što nas izdvaja," istaknula je Štefanija Polić, direktorica optike Jo-Jo.

Posebna rođendanska ponuda

Rođendanski popust od 33% na dioptrijske okvire i sunčane naočale vrijedi do kraja mjeseca svibnja, što je izvrsna prilika za sve koji trebaju nove naočale ili žele osvježiti svoj izgled za ljeto. "Ovaj popust je naš način da zahvalimo našim vjernim klijentima za podršku kroz sve ove godine," kazala je direktorica. "Želimo da svi naši klijenti imaju priliku iskusiti kvalitetu i stil koji nudimo."

12
| Foto: PROMO

Vizija budućnosti

Optika Jo-Jo ne planira stati na postignutom uspjehu. Vizija budućnosti uključuju širenje ponude, uvođenje novih tehnologija i daljnje usavršavanje usluga kako bi se još bolje odgovorilo na potrebe klijenata.Njihov primarni cilj ostaje nepromijenjen: kontinuirano rade na unapređenju usluga i ponude kako bi ostali prvi izbor za sve koji traže vrhunsku optičku uslugu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Državna geodetska uprava poziva na sudjelovanje u programu katastarskih izmjera
PROMO

Državna geodetska uprava poziva na sudjelovanje u programu katastarskih izmjera

Višegodišnji program katastarskih izmjera 2021.-2030. je projekt kojeg je pokrenula Vlada Republike Hrvatske, a provodi ga Državna geodetska uprava. Radi se o najvećem projektu zemljišne administracije od kada se provode katastarske izmjere. Njegovo trajanje je predviđeno do 2030. godine.

Top 5 ekskluzivnih nekretnina na hrvatskom Jadranu u koje vrijedi investirati
PROMO

Top 5 ekskluzivnih nekretnina na hrvatskom Jadranu u koje vrijedi investirati

Eurovilla Vam predstavlja pet luksuznih nekretnina koje ne samo da oduzimaju dah već i obećavaju izvrsnu investicijsku priliku na prekrasnoj jadranskoj obali
Znate li da je možda vaš nemar uzrok požara?
PROMO

Znate li da je možda vaš nemar uzrok požara?

Bačeni opušci, staklo ili plamen koji nastavlja gorjeti uzrok su čak 90% šumskih požara.