Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Osigurajte nekretninu i osvojite 20.000 kuna

Osigurajte nekretninu i osvojite 20.000 kuna
4

Ako do 15. prosinca osigurate nekretninu, možete sudjelovati u UNIQA nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti 20.000 kuna na potrošačkoj kartici, računalo MacBook Air i Philips televizor!

Vaš dom je vaša najvrjednija investicija

Vaš dom je vaša najvrjednija imovina. I to ne samo u materijalnom, već i u emotivnom smislu. Kuća koju ste gradili, stan koji ste preuredili, uspomene koje ste skupljali,  prvi koraci vaše djece u prostoru u kojem živite čine ga vašom oazom mira. Vaš dom je dragocjen i ako ga izgubite, bit ćete prisiljeni na nov početak. Zapitajte se  jeste li spremni preuzeti takav rizik? Možete li si to priuštiti?  

Koje sve rizike pokriva osiguranje doma

Osiguranjem doma možete se zaštititi od neželjenih situacija  poput požara, poplave, izljeva vode ili provale koje vam mogu prouzročiti veliku štetu. Ugovarajući osiguranje doma, odabirete pokrića prema vašim željama i potrebama i donosite odluku koja će vam se itekako 'isplatiti' ako se dogodi šteta.  Možda vam se iz današnje perspektive čini da takve scenarije možete vidjeti tek u filmovima katastrofe, no bliska povijest nas uči da tome nije baš tako. Iako nismo na području koje će poharati tornado, potrese ne možemo predvidjeti. Velikim poplavama i ogromnim štetama već smo svjedočili, pa je ćudi prirode najbolje preduhitriti osiguranjem koje uključuje i zaštitu od posljedica prirodnih nepogoda.

Zaštita od provala i krađa

Protuprovalna vrata i alarm možda imate, no ni takva zaštita neće zaustaviti iskusne lopove. Ovo vrijedi i za bicikl koji ste skupo platili i bili ste uvjereni da ga u prostoriji koju dijelite s drugim stanarima nitko neće ukrasti. Bicikli su uvijek bili atraktivna meta kradljivaca pa vjerojatnost da ćete ostati bez svog prometala raste što je bicikl vrjedniji.  
Osiguranje nekretnine često je jedan od uvjeta za dobivanje stambenog kredita u banci 
Police koje banka nudi uz kredite najčešće pokrivaju osnovne rizike, pa se preporučuje da proučite ponude i napravite vlastitu policu osiguranja sa širim opsegom pokrića. Nemate li osiguranje, a vaš dom bude uništen poplavom, potresom ili požarom, kredit i dalje morate plaćati!

Kućna asistencija vam je uvijek pri ruci 

Ovo je usluga koja se može ugovoriti uz sve pakete osiguranja doma, a odgovor je na situacije koje smo manje-više svi doživjeli: gubitak ključa od stana, lom stakla ili slično. Dostupna je 24 sata, sedam dana u tjednu pa ako vam se ključ u bravi polomi ili vam pukne cijev u stanu ne trebate zvati hitne intervencije jer jedan poziv u bilo koje doba  dovoljan da bravar krene prema vama i spasi vas.

Zaštitite se od tužbi i štete nastale trećim osobama 

Imate li kuću, znajte da vas susjed ili netko drugi tko stupi na vaš posjed može tužiti ako se posklizne na zaleđenom prilazu vaše kuće,  ugrize ga vaš pas ili mu s balkona padne tegla cvijeća na glavu. Vi u nepažnji možete u prodavaonici stakla razbiti dio asortimana. Osiguranje vas štiti i od takvih neželjenih događaja. 

U slučaju velike štete, osiguranje vam pruža zamjenski smještaj 

Ako je vaš dom uništen, ili je oštećen u tolikoj mjeri da se u njemu ne može boraviti, osiguranje će snositi trošak zamjenskog smještaja. Nadamo se da ga nikad nećete zatrebati, no ako se takva šteta dogodi, a vi nemate osiguranje, osim što ste ostali bez svega još ćete morati potražiti zaklon kod rođaka ili prijatelja. Sjetite se one: „Svakog  gosta…“

Osigurajte nekretninu i osvojite vrijedne nagrade 

Ako do 15. prosinca osigurate nekretninu, možete sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti 20.000 kuna na potrošačkoj kartici, računalo MacBook Air i Philips televizor!