Obavijesti

Promo sadržaj

Osigurajte svoje zdravlje uz 20% popusta na pregled magnetskom rezonancijom!

Osigurajte svoje zdravlje uz 20% popusta na pregled magnetskom rezonancijom!
2

Poliklinika Rotim uslugu magnetske rezonance je za sve svoje pacijente osigurala po posebnoj promotivnoj cijeni, odnosno popustu od 20% povodom Svjetskog dana medicinskih sestara koji se obilježava u svibnju

Ovu akciju najavila je ravnateljica Poliklinike, dr.sc. Cecilija Rotim koja je i sama medicinska sestra te doktorica znanosti. Popust se odnosi na sve pacijete i sve preglede magnetskom rezonancijom u mjesecu svibnju.

Naglasak je upravo na ovoj dijagnostičkoj pretragi, prema riječima dr.sc. Cecilije Rotim upravo zbog toga što je „Magnetska rezonanca metoda koja omogućuje detaljan snimak unutrašnjih organa bez upotrebe ionizirajućeg zračenja. Uz modernu tehnologiju i vrhunske stručnjake, u našoj poliklinici možete očekivati pouzdane dijagnostičke rezultate i individualni pristup pacijentu. Pregled magnetskom rezonancijom je posebno važan za otkrivanje različitih patologija kostiju, zglobova i unutrašnjih organa. Zbog toga smo odlučili omogućiti poseban popust na ovu uslugu kako bi svi naši pacijenti bez obzira na materijalne mogućnosti mogli brinuti o svom zdravlju.

Na pregled magnetskom rezonancijom je moguće naručiti se već sljedeći dan od kontakta s poliklinikom, a nalazi se u pravilu dobivaju isti dan. Odmah su i dostupne konzultacije i tumačenje rezultata s preporukom za liječenje od strane vrhunskih stručnjaka iz odgovarajućeg područja poput neurokirurgije ili neurologije.

Kako se pripremiti za pregled magnetskom rezonancijom, možete pogledati u videu:

U Poliklinici Rotim jednim posjetom, na jednoj adresi, dobivate dijagnozu i preporuku za konkretno liječenje, ali i mogućnost rehabilitacije. Možete koristiti usluge vrhunskih stručnjaka u sljedećim specijaliziranim ambulantama:

  • Neurokirurgija

  • Ortopedija

  • Fizikalna medicina i rehabilitacija

  • Neurologija

  • Radiologija

  • Anesteziologija i liječenje boli

  • Estetska medicina

  • Magnetska rezonanca (MR) 

Magnetska rezonancija u Poliklinici Rotim

Najnovija tehnologija magnetskog uređaja koji je dostupan pacijentima Poliklinike liječnicima uvelike olakšava postavljanje dijagnoze i terapije pošto daje sliku do najsitnijeg detalja. Također, upravo je ta najnovija tehnologija omogućila da i najnoviji uređaji na tržištu olakša pregled samom pacijentu.

U Poliklinici Rotim se pri nabavi najnovijeg MR uređaja mislilo na oba segmenta – vrhunske rezultate pregleda i nalaza te što ugodnije iskustvo pacijenta koji zbog konstrukcije samog uređaja više neće imati klaustrofobičan osjećaj pri pregledu.

Uređaj je konstruiran tako da je pogodan i za pacijente s povećanom tjelesnom težinom (do 320 kg), koji nisu imali mogućnost obaviti ovaj pregled zbog limitaosadašnjih uređaja. 

Vrhunska tehnologija novog MR uređaja omogućava pacijentima Poliklinike Rotim i kraće trajanje samog pregleda, a tehnika snimanja je toliko precizna da može dijagnosticirati upalne procese i mehaničke nestabilnosti proteza i implantanata, što će omogućiti pravovaljanu terapiju za pacijente koji imaju proteze, pločice i vijke u kostima.

Za one pacijente koji su preboljeli COVID i one s promjenama na plućima, ovaj su uređaj i pregled posebno korisni i značajni. Jedinstvenost MR uređaja u poliklinici Rotim je ta što može pacijentima omogućiti i snimanje pluća.

Sve o samom uređaju i njegovim prednostima možete pogledati u videu:

Kontakt i naručivanje

Poliklinika Rotim prošle je godine otvorila vrata novog dijagnostičkog i rehabilitacijskog centra u Zagrebu, na adresi Miramarska cesta 24.

Kontaktirajte Polikliniku danas i rezervirajte svoj pregled magnetskom rezonancijom po posebnoj cijeni na broj telefona 01/2349433, odnosno mobitela: +385 91 6164 270. Za ovu ili bilo koju drugu uslugu, Poliklinku Rotim možete kontaktirati na mail: info@rotim.hr. Više informacija o samoj Poliklinici i timu vrhunskih stručnjaka koji čine Polikliniku Rotim možete pronaći na njihovoj web stranici: www.rotim.hr te ih pratiti na društvenim mrežama, Facebooku i Intagramu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.