Obavijesti

Promo sadržaj

Osigurani kod Croatia osiguranja uštedite 1000 kuna

Osigurani kod Croatia osiguranja uštedite 1000 kuna
3

Na cestama u Hrvatskoj je oko 1,5 milijuna registriranih osobnih vozila. Svojim vlasnicima ti su automobili potreba i navika, ali i značajan trošak

Godišnji izdaci za police osiguranja, gorivo, redovne servise, automobilske dijelove i, eventualno, nove gume za prosječan automobil srednje klase penju se i iznad 15.000 kuna, a stariji automobili, kod kojih je potrebna i opsežnija intervencija na godišnjem servisu, svoje vlasnike mogu koštati i puno više. Svaka je ušteda stoga dobrodošla. Croatia osiguranje svojim je klijentima ponudilo program "Dobra prilika" u sklopu kojeg mogu ostvariti niz pogodnosti. Uz svaku policu obveznog autoosiguranja, osiguranja doma, kao i životnog, odnosno zdravstvenog osiguranja sklopljenog s Croatia osiguranjem osiguranici mogu ostvariti popuste kod čak stotinjak partnera, i to u rasponu od pet do 20 posto. Uz policu obaveznog autoosiguranja, primjerice, moguće je koristiti popuste kod brojnih partnera diljem Hrvatske te tako umanjiti troškove redovnog održavanja vozila i godišnjeg servisa. U slučaju prosječnog automobila ukupni popusti mogu dosegnuti i više od 1000 kuna, ovisno o potrošnji goriva i ulaganja u vozilo.

Osiguranik koji ugovori više polica osiguranja ostvaruje popuste kod većeg broja partnera. Tako svaki osiguranik s policom zdravstvenog i životnog osiguranja ugovorenom u Croatia osiguranju ostvaruje pravo na popuste na usluge i proizvode vezane uz zdravlje i zdrav način života, u trgovinama sportske opreme i ljekarnama. To može biti značajan poticaj da se okrenete zdravoj prehrani i vježbanju, a da to ne bude pretjerani trošak. U ponudi je i smještaj te spa i wellness usluge u odabranim toplicama, kao i usluge drugih spa i wellness centara, zatim popust na proizvode očne optike i slično. Tu su i pogodnosti vezane uz zabavu, putovanja preko pojedinih turističkih agencija, nabavu novih mobitela i slično.

Sudjelovanje u programu je besplatno, odnosno bez članarine. Potrebno je samo registrirati se kod savjetnika Croatia osiguranja ili na portalu Moja Croatia  i na kućnu ćete adresu dobiti karticu kojom se popusti ostvaruju. Na portalu možete pronaći i popis svih partnera kod kojih se ostvaruju popusti, pratiti stanje vaših polica, pa čak i ugovoriti novo osiguranje. Informacije su dostupne i na besplatnom telefonu: 0800 1884.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive