Promo sadržaj

Komentari 0

Osigurani kod Croatia osiguranja uštedite 1000 kuna

Osigurani kod Croatia osiguranja uštedite 1000 kuna

Na cestama u Hrvatskoj je oko 1,5 milijuna registriranih osobnih vozila. Svojim vlasnicima ti su automobili potreba i navika, ali i značajan trošak

Godišnji izdaci za police osiguranja, gorivo, redovne servise, automobilske dijelove i, eventualno, nove gume za prosječan automobil srednje klase penju se i iznad 15.000 kuna, a stariji automobili, kod kojih je potrebna i opsežnija intervencija na godišnjem servisu, svoje vlasnike mogu koštati i puno više. Svaka je ušteda stoga dobrodošla. Croatia osiguranje svojim je klijentima ponudilo program "Dobra prilika" u sklopu kojeg mogu ostvariti niz pogodnosti. Uz svaku policu obveznog autoosiguranja, osiguranja doma, kao i životnog, odnosno zdravstvenog osiguranja sklopljenog s Croatia osiguranjem osiguranici mogu ostvariti popuste kod čak stotinjak partnera, i to u rasponu od pet do 20 posto. Uz policu obaveznog autoosiguranja, primjerice, moguće je koristiti popuste kod brojnih partnera diljem Hrvatske te tako umanjiti troškove redovnog održavanja vozila i godišnjeg servisa. U slučaju prosječnog automobila ukupni popusti mogu dosegnuti i više od 1000 kuna, ovisno o potrošnji goriva i ulaganja u vozilo.

Osiguranik koji ugovori više polica osiguranja ostvaruje popuste kod većeg broja partnera. Tako svaki osiguranik s policom zdravstvenog i životnog osiguranja ugovorenom u Croatia osiguranju ostvaruje pravo na popuste na usluge i proizvode vezane uz zdravlje i zdrav način života, u trgovinama sportske opreme i ljekarnama. To može biti značajan poticaj da se okrenete zdravoj prehrani i vježbanju, a da to ne bude pretjerani trošak. U ponudi je i smještaj te spa i wellness usluge u odabranim toplicama, kao i usluge drugih spa i wellness centara, zatim popust na proizvode očne optike i slično. Tu su i pogodnosti vezane uz zabavu, putovanja preko pojedinih turističkih agencija, nabavu novih mobitela i slično.

Sudjelovanje u programu je besplatno, odnosno bez članarine. Potrebno je samo registrirati se kod savjetnika Croatia osiguranja ili na portalu Moja Croatia  i na kućnu ćete adresu dobiti karticu kojom se popusti ostvaruju. Na portalu možete pronaći i popis svih partnera kod kojih se ostvaruju popusti, pratiti stanje vaših polica, pa čak i ugovoriti novo osiguranje. Informacije su dostupne i na besplatnom telefonu: 0800 1884.