Obavijesti

Promo sadržaj

Osiguranje doma: S jednom kunom na dan osigurajte stan!

Osiguranje doma: S jednom kunom na dan osigurajte stan!
2

Vraćate se kući. Pred zgradom u kojoj živite ugledate vatrogasna kola…Sirena odzvanja čitavim kvartom

Ljudi se počinju skupljati, privučeni mirisom paljevine i strkom vatrogasaca koji gase požar na prvom katu. Među okupljenima se širi priča kako je susjeda ostavila ručak da se krčka na štednjaku i otišla u dućan. Malo se duže zadržala jer je srela susjedu, a i na blagajni je bio red. Kad se vratila, iznenadio ju je dim koji je sukljao iz kuhinje. Vatra se brzo širila pa je pozvala vatrogasce koji su uspjeli spasiti ostatak stana od vatre koja je počela gutati kuhinju. Suosjećate s njenom nesrećom, no drago vam je što imate osiguranje stana. Što bi bilo da se vatra proširila i zahvatila i druge stanove?

Prije par godina susjedu je pukla cijev u stanu. Čovjek je bio na poslu, pa dok su susjedi primijetili da se voda izlila i probila kroz zidove u stan ispod, njegov stan je na žalost bio potopljen. Sjećate se dignutih parketa, uništenog namještaja, gomile smeća koji ste nakon toga iznosili iz stana pomažući nesretnom čovjeku.  Susjed nije imao osiguranje, pa se kasnije godinama snalazio kako bi sanirao štetu. Drugačija i informiranija odluka mogla mu je promijeniti život! Tada ste odlučili da se nikad nećete dovesti u situaciju da vaš dom, kupljen na kredit, za koji svakog mjeseca izdvajate pola plaće, bude na bubnju. Financijski gubitak u slučaju takve štete nikako drugačije ne biste mogli nadoknaditi, osim osiguranjem.

Osiguranje kućanstva pokriva i štetu od provalne krađe, pa mirne duše možete otići na put  s obitelji. Za svaki slučaj, ključeve stana povjeravate susjedu, no ne brinete zbog neželjenih događaja jer znate da će i u slučaju najgoreg  vaše osiguranje pokriti štetu.

Ugovorili ste i uslugu kućne asistencije, koja vam jamči dolazak majstora bravara, električara, stolara ili staklara u slučaju nezgode u najkraćem mogućem roku. Usluga je dostupna 24 sata, sedam dana u tjednu. Štete, na sreću, niste imali, no nikad se ne zna. Mjesečno izdvajanje za vaš miran san u vaših 50-ak četvornih metara jednako je cijeni dviju, tri kava u kafiću.

Godišnja premija u paketu Komfort, zajedno s uslugom kućne asistencije, košta vas jednu kunu dnevno. Jednu kunu! Smiješan iznos za zaštitu vaše najvrjednije imovine, za koju ste godinama marljivo radili. Pa, konobaru svaki puta ostavljate bakšiš, prodavačici u dućanu kao i kumici na placu…Nekako se džentlmenski ili damski rado odričete tih kuna, pa vam se tim više cijena zaštite vaših stvari, koje čine vaš život, čini više nego prihvatljivom.

Ako ipak  još niste, požurite ugovoriti osiguranje vašeg doma. Od mirnog sna dijeli vas svega nekoliko klikova! Sami izaberite pokrića i kalkulator će vam izbaciti cijenu u odabranom paketu. I ne samo to, ako ugovorite osiguranje kućanstva online do kraja studenog,  ostvarujete i 10 % popusta!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve