Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Oslobodite svoje vrijeme uz Renault Austral

Oslobodite svoje vrijeme uz Renault Austral

Vožnja budućnosti dok stručnjaci brinu o vašim obavezama

Užurbani ritam života - zvuči vam poznato? Većina nas svakodnevno pokušava pronaći savršeni balans između poslovnih sastanaka, obiteljskih obveza  i pokoje minute za sebe. U toj svakodnevnoj utrci s vremenom, često se pitamo: Gdje je ta magična formula za više slobodnog vremena? 

Svi mi nastojimo  stvoriti savršeni sklad između poslovnih zadataka, obiteljskog života i osobnog vremena. Ali što ako biste mogli osjetiti dašak slobode i avanture usred užurbanog tjedna?  

Renault Austral pruža upravo tu mogućnost

Na Hej Austral platformi, dok vi istražujete sve što ovaj automobil nudi, tim stručnjaka preuzima brigu o vašim obavezama. Bilo da je riječ o čišćenju doma, nabavci, pripremi omiljenog obroka ili uređenju vrta - Austral je tu da oslobodi vaše vrijeme. 

Zvuči primamljivo? Evo kako možete postati dio ove avanture: 

1. Posjetite www.renault.hr/hejaustral 

2. Odredite u kojem gradu želite osloboditi svoje vrijeme 

3. Navedite obaveze koje želite prepustiti stručnjacima 

4. Uživajte u svakom trenutku probne vožnje dok Renault tim brine o svemu ostalom 

Ne propustite priliku! Prijave su otvorene od 11.9 do 21.9., a usluge i probne vožnje realiziraju se od 26.9. do 9.10.2023. Organizator će s vama dogovoriti sve detalje unutar 48 sati od vaše prijave. 

RENAULT AUSTRAL nije samo vozilo. To je iskustvo koje transformira vaše svakodnevne izazove u trenutke čistog uživanja. MarkoTolja i Renault Austral postali su partneri u avanturi. 

Uz hibridnu tehnologiju, Marko se osjeća povezano s prirodom dok vožnja postaje ekonomičnija. Multimedijski sustav open R-LINK s ugrađenim Google uslugama pruža mu svijet informacija na dlanu. Zahvaljujući  4Control advanced tehnologiji, vožnja je fluidna poput plesa, dok  27 naprednih sustava za pomoć u vožnji  čini svaku vožnju sigurnom avanturom.

Oslobodite svoje vrijeme i doživite avanturu koju pruža Renault Austral!