Obavijesti

Promo sadržaj

Ostvari san za samo jedan dan: prijavi se na jedinstven seminar

Ostvari san za samo jedan dan: prijavi se na jedinstven seminar
2

Zaboravite šume programiranja i labirinte kompliciranih kodova – živimo u 21. stoljeću - stiglo je doba nove generacije izrade web stranica

Gotovo je sa danima kada ste morali tjedne i mjesece provoditi po tečajevima i radionicama kako bi naučili osnove izrade web stranica.
Po prvi put u Hrvatskoj, sada se možete prijaviti na posebno osmišljen i stručno dizajniran seminar za sve poslovne ljude i one koji to žele postati.

Pod vodstvom Saše Rendulića i njegovog stručnog tima za samo osam sati steći ćete znanje koje vam može promijeniti život – znanje
kojim samostalno možete napraviti modernu web stranicu prilagođenu svim uređajima, predivnog dizajna i koja više nego
zadovoljava sve vaše osobne ili poslovne potrebe.

Ovaj jedinstveni seminar kreirao je Saša Rendulić – direktor uspješne tvrtke Shop Centar d.o.o. – vrhunski stručnjak s više od 20 godina iskustva i jedan od rijetkih pravih hrvatskih veterana IT-ja, digitalnog marketinga, hostinga te izrade web stranica.

"Za ovaj je seminar dovoljno da je polaznik upoznat s osnovnim znanjem rada na računalu kao što je na primjer korištenje interneta i maila. Sve ostalo u rukama je našeg profesionalnog tima koji će svojim vrhunskim iskustvom svakom polazniku zapravo otvoriti jedno novo poglavlje u životu i pripremiti ga za novo i moderno doba web dizajna koje je već počelo" – istaknuo je trener i voditelj seminara Saša Rendulić.

Budite uvijek korak ispred, jer više ne morate svaki put plaćati nekom drugome za posao koji i sami možete odlično odraditi. Budite lukavi i radije uložite u svoje znanje bez da rasipate svoje dragocjeno vrijeme. Iskoristite ovu priliku i prijavite se na seminar nove generacije web dizajna po posebnoj cijeni s čak 60% popusta.

Postanite dio novog online doba i osigurajte si vrhunsko znanje u ekspresnom roku od osam sati pod vodstvom jednog od najboljeg tima profesionalaca u Hrvatskoj. Svoje mjesto rezervirajte na go.hr gdje možete saznati i o svim dodatnim bonusima vrednijim
od 1200 kn koje dobijate nakon završetka seminara. Požurite s prijavama jer je broj mjesta ograničen.

Vrhunski profesionalci i online budućnost vas čekaju na go.hr.
 


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala
promo

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala

Tijekom tri dana Weekend Food Festivala koji se održava od 19. do 21. travnja, posjetitelji će uživati u predavanjima, panel diskusijama, druženju, isprobavanju zanimljivih jela i naravno, dobroj zabavi!
Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane