Obavijesti

Promo sadržaj

Osvoji električni romobil sa samo jednim klikom!

Osvoji električni romobil sa samo jednim klikom!
4

Od fantastične nagrade s kojim ćeš vješto izbjeći gradske gužve i za tren stići na odredište dijele te jedan klik i jedna rečenica

„Svaki put kada izlazim iz kuće mobitelom slikam štednjak, peglu, lustere, TV i slavine – da sam sigurna da je sva energija isključena, a voda zatvorena”. „Parkiram auto. Zaključam auto. Zaključam auto opet. Udaljim se. Zaključam još jednom iz daljine pa se vratim provjeriti je li zaključano“. „Često se znam vratiti kući kad sam već na pola puta do posla kako bih provjerila jesu li čikovi u pepeljari stvarno ugašeni“. Ovo su samo neki od primjera iz svakodnevne prakse kojoj većina nas pribjegava kada želi umanjiti osjećaj nesigurnosti ili pretjerane brige.

Ponekad je dovoljan samo djelić sekunde da se dogodi nezgoda ili da nešto pođe po zlu, stoga mnogi od nas imaju tendenciju provjeravati stvari dvaput. Neki dvaput provjeravaju jesu li isključili peglu iz struje, neki dvaput provjeravaju jesu li zaključali stan ili auto, a ima i onih koji dvaput gledaju lijevo i desno prije uključivanja u promet. Provjeravaš li 4x4 na kalkulatoru za svaki slučaj? Ostaviš li upaljeno svjetlo prije odlaska na godišnji? Staviš li kamen pod kotač kada parkiraš na nizbrdici? Ako i ti imaš takvu praksu, priču ili anegdotu koju nam želiš otkriti, uključi se u nagradni izazov Hrvatskog ureda za osiguranje ŠTO JE SIGURNO, SIGURNO JE!

Kako bi ti pomogli da osvojiš sve popularnije prijevozno sredstvo za kretanje – inspiriraj se primjerima finalista iz drugog tjedna nagradnog natječaja ŠTO JE SIGURNO, SIGURNO JE! i pošalji nam svoju praksu.

Finalisti drugog kruga

3
| Foto: HUO

Klikni OVDJE i podijeli s nama svoju osobnu priču ili situaciju kada si osjetio/la sigurnost ili situaciju kada si osjetio/la da ti sigurnosti nedostaje i osvoji električni romobil XIAOMI ELECTRIC SCOOTER 3 LITE. Bez brige, nije teško!

Nagradni natječaj ŠTO JE SIGURNO, SIGURNO JE! provodi se u sklopu kampanje SIGURNIJE SUTRA – višegodišnjeg informativno-edukativnog projekta financijske pismenosti na području osiguranja kojeg provode društava za osiguranje i Hrvatski ured za osiguranje s ciljem afirmacije i popularizacije financijske pismenosti građana. Na web stranici www.sigurnijesutra.huo.hr možete pronaći relevantne i važne informacije iz svijeta osiguranja, otkriti kako se osigurati i financijski zaštititi od različitih rizika kojima smo izloženi te doznati zašto je danas, možda više nego ikad prije, važno imati policu osiguranja. O kampanji se možete informirati i putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

U slučaju da osvojiš električni romobil, zapamti – vozi oprezno i odgovorno, jer što je sigurno, sigurno je!

Pravila nagradnog natječaja.

Sponzorirani sadržaj nastao je u suradnji s Hrvatskim uredom za osiguranje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini