Obavijesti

Promo sadržaj

Osvoji ulaznice za koncert Željka Joksimovića

Osvoji ulaznice za koncert Željka Joksimovića

Jedan od najpopularnijih glazbenika regije, 4. studenog s početkom u 20 sati nastupit će u Zadru u Velikoj dvorani Krešimira Ćosića.

24sata danas daruje četiri najvjernijih čitatelja s dvije ulaznice za koncert te u natječaju možete sudjelovati prijavom na obrazac.

Jedan od najpopularnijih glazbenika regije, 4. studenog s početkom u 20 sati nastupit će u  Velikoj dvorani Krešimira Ćosića u Zadru. Ovaj pjevač, skladatelj, tekstopisac i multiinstrumentalist jedan je od najuspješnijih srpskih glazbenika. Karijeru je započeo još kao tinejdžer svirajući klavir i violinu u raznim orkestrima i bendovima, nakon čega je počeo surađivati s poznatim izvođačima u Srbiji. 

Prvu pjesmu "Pesma Sirena" objavio je 1998., a nakon nje uslijedio je niz hitova poput "7 godina", "Varnice" "Nisam te zbog lepote voleo", "Nije ljubav stvar", "Leđa o leđa", "Milimetar","Drska ženo plava" i mnoge druge. 
U dugogodišnjoj karijeri ostvario je i mnoge duete - s  Dinom Merlinom snimio je "Supermana", s Tonijem Cetinskim "Zabludu", s Harisom Džinovićem "Šta će meni više od toga", a njegove pjesme "Nesanica" (izvođač Toše Proeski), "Miljacka" (Halid Bešlić) i "Lejla" (izvođač Hari Mata Hari) ostat će evergreeni na ovim područjima. 

U suradnji s pokojnim Predragom Živkovićem Tozovcem napisao je pjesmu "Ponoć" za film "Toma" posvećen velikanu narodne muzike Tomi Zdravkoviću. 

Nastupao je na mnogim međunarodnim festivalima, a 2004. predstavljao je Srbiju i Crnu Goru na Eurosongu s pjesmom "Lane moje", s kojom je zauzeo drugo mjesto. 

Joksimović je poznat i kao producent te autor pjesama drugih izvođača, svira 11 instrumenata, a dosad je objavio više od deset albuma. 
Ulaznice za koncert Željka Joksimovića možete kupiti putem sustava Eventim.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Automobil  zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'
PROMO

'Automobil zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'

Među onima koji se, između ostalog, zalažu za stvaranje naprednih rješenja u području održive mobilnosti je i slovenska tvrtka Avant Car

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci
PROMO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci

Stručnost i iskustvo Pronatal grupacije dostupni pacijentima iz Hrvatske, Slovenije i Italije
Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža