Obavijesti

Promo sadržaj

Otkrijte gdje se kriju vrući modeli najljepših sandala ljeta!

Otkrijte gdje se kriju vrući modeli najljepših sandala ljeta!
4

Ususret vrućim ljetnim danima, svaka žena zna koliko je važno u ormaru imati spreman asortiman najljepše ljetne obuće, a kao i obično, najtraženije među njima bit će sandale.

Ove sezone, kolekcije koje stižu na police trgovina obućom oduševljavaju nas, a posebno se ističe ponuda u trgovinama Deichmann, čije su izloge preuzeli neodoljivi modeli sandala s potpeticama, ravni modeli, sandale obiljem boja, stilova i savršenim modelom za svaku prigodu.

Nova kolekcija ljetnih cipela sandala neće vas ostaviti ravnodušnima i čini se kako će u Deichmannu baš svi pronaći ponešto za sebe.

Svakodnevna udobnost

Prvi trend kojeg ćemo sa zadovoljstvom prihvatiti ove sezone su ravne sandale u mnoštvu boja. Ove sandale su posebno atraktivne i tražene jer će vam omogućiti igru stilova, izbjegavanje monotonije, a pritom će se tako lako uklopiti u vaš jedinstveni stil. Odvažite se isprobati nove kombinacije boja i izrazite svoju modnu kreativnost na najbolji način. U Deichmannu ćete pronaći ravne sandale i natikače u bojama koje slave ljeto, preplanuli ten i vesele ljetne kombinacije. Magenta, narančasta, zelena i sve nijanse neonskih boja – ravne sandale iz Deichmanna bit će neizostavan modni dodatak ovog ljeta.

Potpetice za duge ljetne dane i noći

Kolekcija sandala u Deichmannu nudi širok izbor stilova. Ako ljeto ne možete zamisliti u ravnoj obući, već se inspirirate elegancijom večernjih zabava na otvorenome - za vas imamo dobre vijesti! Deichmann donosi bogatu ponudu predivnih sandala s potpeticama koje će vas oduševiti i vjerno pratiti u svaki izlazak, a uz sve popularniji trend širih, block potpetica, u ovim sandalama ćete bez problema provesti i cijeli dan. Možete birati između minimalističkih modela s elegantnim, tankim remenjem, upečatljivijih sandala s ukrasima i vezicama, sandala s platformama u neutralnim bojama, ali i cijeloj paleti duginih boja. Koji god stil preferirate, uz nove kolekcije u Deichmannu pronaći ćete savršen par koji će istaknuti vašu individualnost i upotpuniti svaki ljetni outfit.

Kombinirajte svoje sandale s potpeticama s torbicom u kontrastnoj boji za dramatičan efekt ili s neutralnom torbicom za sofisticirani izgled. Ne zaboravite dodati nekoliko statement dodataka poput narukvica ili privjesaka kako biste upotpunili svoj ljetni stil. Bilo da se odlučite ravne sandale ili visoku potpeticu – Deichmann je za vas pripremio savršen model za ljeto prepuno stila.

Posjetite službenu web stranicu, razgledajte ponudu i uputite se u najbližu Deichmann trgovinu po svoj novi par omiljenih sandala!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!